Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Глупо е некни што кажал во врска со нов дефанзивец:

“We have been in the market a long time but if you look around in Europe, all my friends I call are all looking for centre-backs but they cannot find them.”
Read more at http://www.squawka.com/news/arsene-wenger-confirms-that-arsenal-will-buy-another-centre-back/751040#ZSjAQoVAgwWRW85h.99

Ја стварно не знам со кого се дружи Венгер ама ова лето трансфери направија еден куп дефанзивци кои ќе му се најдеа - Умтити, Баји, Стоунс, Вилијамс, ги има како опции Фонте и Мустафи и пак продава конверзации со замислени пријатели. За напаѓач убаво пишал некој од ваш фан клуб, само ние не можеме 5 години напаѓач да најдеме. И јас бев меѓу оние што викаа дека супер би било Венгер да се пензионира од играва со ПЛ титула како награда за се што постигна ама со ваков инат годините ќе го навјасаат.
Стварно не знам кои се тие пријатели, некои менаџери од втора француска лига веројатно, мада верувам и таму се поактивни на пазарот од него.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Нека се јават тие што викаа дека Џака бил добар трансфер.
Поима нема кај се наоѓа братов, си трчка само, за точност на пасови да не зборам.
ретко се наоѓа експерт после ЕДНА утакмица со ваков заклучок да излези

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
ретко се наоѓа експерт после ЕДНА утакмица со ваков заклучок да излези
Овој заклучок го дадов и за време на ЕП, ме мрзи да барам сега. Истиот Џака од ЕП, спор, слаб на дуел игра и пас само до 5 метра знае да даде.
Ќе помине време ќе видите и вие за каков играч станува збор.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Овој заклучок го дадов и за време на ЕП, ме мрзи да барам сега. Истиот Џака од ЕП, спор, слаб на дуел игра и пас само до 5 метра знае да даде.
На европско го гледав една утакмица, за Менхенгладбах прекусила 4-5 пати. Ќе видиме мај месец каков играч е.
Тиа што сум читал впечатоци од екс играчи на Арсенал никој не го спомнал ова што го кажуваш ти, напротив сите викаат дека потсетува на Петит

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Еден Луиз Густаво има измислено фудбал за Џака, да не зборам за еден куп други. Поминал покрај Петит...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
немам видено ништо шо се десило
Не беше пенал, Муса се фрли со нозете во траекторијата на Белерин, очигледно беше дека одеше да изнуди пенал, Клатенбург имаше одличен поглед кон случката и ја донесе правилната одлука.(y)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Сериозно очекуваш од тренер да каже дека не му го бива тимот кој го води, да го признае тоа? Мурињо да не ви е тренер случајно?
Нормално дека нема да изјави такво нешто. Ама и никој не го тераше на неколку пати да го изјавува ова. Ете лев бек очајно фали и сите знаат освен Клоп. Кој е крив што уште игра дрвото Морено или Милнер кој не е бек? Јас? Освен тоа не изгубија заради немање квалитет. Изгубија заради тотална несериозност и незалагање. За вакво нешто треба бркање неколку играчи, па и шамарање в соблекувална за да им дојди памет. Тоа Клоп треба да го среди не јас

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Не беше пенал, Муса се фрли со нозете во траекторијата на Белерин, очигледно беше дека одеше да изнуди пенал, Клатенбург имаше одличен поглед кон случката и ја донесе правилната одлука.(y)
знам бе ја гледав :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.033
За интернет не праам муабет, 10 години ги користам и немам една замерка. Тв-то џабе го плаќам пошто некад се дешава да го нема Јунајтед на ниеден канал, ама затоа е тука нетот ко што спомнав погоре.
*Типичен вмровски пост.
Јас плаќам 1800 ден месечно имам 3макс старт и макс спорт+ (пакетите) плаќам 1500 плус ддв ми излегува 1800....
Тв освен спорт не сум пуштил никогаш, фиксниот ми нема ѕвонето 2 пати од како го имам ставено така да џабе плаќам... само проблемот ми е што сум баш во Куманово и немам опција од некој кабелски оператор... инаку кај педериве никогаш...
Другар плаќа 750 ден имам 1.5 мб брзина наспорти моите 800 кб/с

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Глупо е некни што кажал во врска со нов дефанзивец:

“We have been in the market a long time but if you look around in Europe, all my friends I call are all looking for centre-backs but they cannot find them.”
Read more at http://www.squawka.com/news/arsene-wenger-confirms-that-arsenal-will-buy-another-centre-back/751040#ZSjAQoVAgwWRW85h.99

Ја стварно не знам со кого се дружи Венгер ама ова лето трансфери направија еден куп дефанзивци кои ќе му се најдеа - Умтити, Баји, Стоунс, Вилијамс, ги има како опции Фонте и Мустафи и пак продава конверзации со замислени пријатели. За напаѓач убаво пишал некој од ваш фан клуб, само ние не можеме 5 години напаѓач да најдеме. И јас бев меѓу оние што викаа дека супер би било Венгер да се пензионира од играва со ПЛ титула како награда за се што постигна ама со ваков инат годините ќе го навјасаат.
Conte said last week that the transfer market had become “crazy” in the wake of the Premier League’s latest broadcast deal. “Yes, ‘crazy’ for the prices [being quoted],” he said. “At this moment it’s very difficult to buy because, also, if you ask a player of the medium level, a club might ask for £55m. For this reason, it’s a crazy market. It’s very difficult to enter the market with these prices and in this condition.

“I’m not comfortable [paying over the odds]. I don’t like to pay a lot of money. If a player warrants us paying [lots of] money, then it’s right. But for a medium player, it’s right only to pay the right price, not £20m-30m over. That’s not right. The money is not mine, but I don’t like it the same. I don’t find it right.”

“We must be patient and wait. Not only at Chelsea, too: I have seen this with the other clubs. It’s very difficult to have a ‘good market’, but now it’s a real situation for all of us. We must live with it and find a solution. We have two weeks before the end of the transfer market. If we can improve this squad, we want to improve it.”

Ама не, само Венгер е таков, пошто нели океј е да платиш 100 милиони за Погба и 50 милиони за Стоунс.[DOUBLEPOST=1471719723][/DOUBLEPOST]
Збориме за истото Европско каде Џака беше МОТМ на 3 од четирите утакмици?

Пошто ова што го играше денес не е ни блиску до тоа што го играше на ЕП.[DOUBLEPOST=1471719760][/DOUBLEPOST]Иначе по мене пенал беше второто на крај, а тоа првото немаше врска.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Conte said last week that the transfer market had become “crazy” in the wake of the Premier League’s latest broadcast deal. “Yes, ‘crazy’ for the prices [being quoted],” he said. “At this moment it’s very difficult to buy because, also, if you ask a player of the medium level, a club might ask for £55m. For this reason, it’s a crazy market. It’s very difficult to enter the market with these prices and in this condition.

“I’m not comfortable [paying over the odds]. I don’t like to pay a lot of money. If a player warrants us paying [lots of] money, then it’s right. But for a medium player, it’s right only to pay the right price, not £20m-30m over. That’s not right. The money is not mine, but I don’t like it the same. I don’t find it right.”

“We must be patient and wait. Not only at Chelsea, too: I have seen this with the other clubs. It’s very difficult to have a ‘good market’, but now it’s a real situation for all of us. We must live with it and find a solution. We have two weeks before the end of the transfer market. If we can improve this squad, we want to improve it.”

Ама не, само Венгер е таков, пошто нели океј е да платиш 100 милиони за Погба и 50 милиони за Стоунс.[DOUBLEPOST=1471719723][/DOUBLEPOST]

Пошто ова што го играше денес не е ни блиску до тоа што го играше на ЕП.[DOUBLEPOST=1471719760][/DOUBLEPOST]Иначе по мене пенал беше второто на крај, а тоа првото немаше врска.
Ама чекај Топче, да не нема Арсенал финансии да плати 50ка за Стоунс или па 30 за Мустафи или па за Умтити колку што плати Барса? Вилијамс за 12ка прејде во Евертон, искусен дефанзивец што не се повредува, лидерски материјал е, бескомпромисен е во дуели, игра и повреден итн... :) А друга ситуација е што лесно можеш да го видиш ефектот на Погба во Јунајтед и на Стоунс во Сити. Ете и за Конте истото важи само што не ми прелетала таа изјава, можеш да видиш и по реакции кај фанови на Челзи дека не им е сеедно за ситуацијата само што на крај мислам дека ќе треснат и тие страшна сума за Кулибали а Конте само пробува да створи притисок врз Наполи. Истава игра ја игра Роман што им ја играше на Бенфика за Давид Луиз па го зеде последниот ден за колку што побара Бенфика.
Вечнаја памја на уште една сезона на Челзи ако се ослонат само на Тери, Зума и Кејхил, макар што олеснителна околност за нив е што тие немаат ни ЛЕ ни ЛШ.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338

Најди линк каде што бил ман оф тхе меч барем на еден од тие натпревари, тогаш ќе ти верувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom