Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсенал се стварно багра бе. Оние од Арсенал ТВ се во право. Ги одмараат играчите а почиња ПЛ,не купуваат а очекуваат да се борат а титула.Си ги имаа шансите за титула,лани и пред 2 години кога ние се боревме со Сити. Конечно е време да напуштат топ4 па да се замислат.

Нас ни одговара да се вакви ама жално за таков тим.

Вест Хем утре ќе му посака топло добредојде на периклето, гроб му ебам затворенички ја на него.

Сета среќа само за Арсенал што трансферот на Шкодран е веќе при крај како што известуваат сите и Валенсија не се некој клуб да се натега за евро плус. После вакви слични настапи на Челзи лани, за Стоунс се цитираа суми од 60, 70 милиони.

Не знам дали е среќа Фрос. :)

Шкодран моментално не е подобар од ниту еден централен дефанзивец на Арсенал. Пер и Кос го носат во мал прст, а верувам дека и Габриел е со сличен квалитет како Мустафи. Ако не и подобар, без претерување. Малиов Холдинг и Чемберс, намерно ги исклучив.

Ако Мустафи е одговорот, тогаш да ти го ебам (извинете на францускиов) прашањето.

Аман со doomsday прогнозиве, до толку ли не научивте дека "Form is temporary, 4th place is permanent"

Арсенал не е ни фаворит, ниту пак некој има некакви очекувања од нив веќе подолго време. Тоа што освоиле ПЛ без пораз пред 15 години не ги прави јака екипа.
Просечна екипа со многу фанови кои се надеваат дека во летниот трансфер период нивниот тим ќе се засили со јаки играчи. Ќе дојде септември, никој не е донесен, ама тие сепак имаат надеж. До јануари ќе покажуваат солидна игра. После февруари се борат за нивното 4то место. На крај на јуни среќни се што се четврти, ама летото ќе се засилат и ќе циљаат (спортклуб) на титула наредната сезона. И тука се повторува целата приказна. Нема трансфер, нема мир. Доаѓа септември, има мир. Венгер аут, Венгер ин.

Не знам дали е среќа Фрос. :)

Шкодран моментално не е подобар од ниту еден централен дефанзивец на Арсенал. Пер и Кос го носат во мал прст, а верувам дека и Габриел е со сличен квалитет како Мустафи. Ако не и подобар, без претерување. Малиов Холдинг и Чемберс, намерно ги исклучив.

Ако Мустафи е одговорот, тогаш да ти го ебам (извинете на францускиов) прашањето.
Апослутно.
Мерцезакер не е способен празен тањир да носи а не па у мал прст да го носи Мустафи.
Габриел ни со мене не е сличен квалитет а камоли со Шкодранот.

Боље штопер Арсенал не може да најде и да сака, за 25 милиони евра.

25 за Шкодран >>>> 60 за Кубали.

Апослутно.
Мерцезакер не е способен празен тањир да носи а не па у мал прст да го носи Мустафи.

Џонтра Вајсмилер

Апослутно.

Понекогаш говнарски настапуваш, со меко В. Ама па ти си нашето omileno druzence na podforumov, морам да сум нежен. А не заслужуваш. :)

Точно знаев дека ти ќе ме цитираш и точно знаев што ќе напишеш. Убеден сум дека го немаш гледано Мустафи повеќе од пет пати. И дека мислењето ти се базира врз она што го пласираат медиумите, а ти/ние честопати лесно загризуваме.

На европсково постигна гол, изигра една добра партија, медиумите веднаш почнаа да го поврзуваат со големи екипи (интерес за него постоеше само од Арсенал), но без разлика, тие редеа уште милион тимови од ПЛ и Сериа А. За хајпот да биде уште поголем придонесоа и фановите на Арсенал, од очај (јас се имам радувано на трансферот на Бенајун на пример и знам како е). Бидејќи ништо не пазарија летово, сега би го примиле со две раце и Калид Буларуж, а не Шкодран Мустафи.

,,Млад, игра во Валенсија и германска репрезентација, релативно евтин и секојдневно го читам по медиуми. Мора да е добар. "
:)

Сакав да остане на ова, но ми текна дека ќе следува прашањето ,,добро, а кој кур/јајца/муда/вметни безобразлук по твој избор ти си го гледал па Мустафи повеќе од мене? "

Мустафи го знам од Сампдорија. Од локал патриотски причини (сАкако) ја следев неговата игра таму. Беше океј играч, просечен. Ништо посебно. Го гледав и во Валенсија (повеќе поради кладионичарски причини). Првата сезона му беше солидна, покрај таков Отаменди изгледаше сосема пристојно. Втората сезона, во десеттопласираната екипа во шпанска лига, се врати на старо.

Ако собереме и одземеме се, Мустафи е просечен играч. Не верувам дека на Арсенал му недостига таков профил. Тие имаат потреба од стопер ала Бејли, Кулибали, Зума. Цврсти, агресивни, добри во воздух, прилично брзи и добри со топка.
Мустафи е друга приказна. Коста, Ибра, Лукаку и ним сличните, верувам дека добро би се забавувале кога би играле против Арсенал.

Батали ги досетките, здрав Мертесакер е Џон Тери за сограѓанинов. Германецов е бавен и неагилен, но е сериозно интелигентен дефанзивец. Не е случајност тоа што толку истрае во репрезентација и во Арсенал.

Ова последново, милионските суми повеќе од милионските суми ми е малку смешно и ќе го прескокнам.

Последно уредено:
Изгледа сите овде ја пратиме ArsenalFanTV... :icon_mrgr:

Вест Хем утре ќе му посака топло добредојде на периклето, гроб му ебам затворенички ја на него.

#ТраумиОдМинатото :kuracc:

Еј може да ни го серете клубов до месечината и назад, али никој не може да го порекне фактот дека Ливерпул ги игра најинтересните утакмици у фудбалов. Општо.

Друга ствар, дур гледавме у Бекјард, ги погодив вториот, третиот и четвртиот гол за нас дека ќе се десат. @Peja989 и @the_kop може да потврдат.

Трето............ МАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А јас дека Мињо ќе го фати пеналот, покрај 23214235325 збора шо ги кажав. :D

E wengerco be kako mi e milo so te gleam kako go sisas se nerviras a ti si najgolemiot krivec.DADA ti i nikoj drug.Poradi tvojata tvrdoglavost i arogancija nenavremeno nosenje fudbaleri demek nemalo kvalitet nemalo vrednost za tie pari na pazarot ce ostanes luzer steta sto fanovite patat poradi tebe.Zemi primer od Jose odma donese kvalitetni zasiluvanje pobednicki mentalitet.Ce recat lugeto potrosil epa potrosil kako sakaat uspeh bez zasiluvanja a Arso neka se nervira na klupa eden kup povredeni nespremni igraci on ne znae kaj tera.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom