- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
На позајмица го испратиА што се деси со оној левион бек Смит ли се викаше, што се повреди?

Сигурно не мисли на тој, едниот бел ко сирење, другиот црна гламјаЏo Гoмез дa не мислиш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На позајмица го испратиА што се деси со оној левион бек Смит ли се викаше, што се повреди?
Сигурно не мисли на тој, едниот бел ко сирење, другиот црна гламјаЏo Гoмез дa не мислиш?
Ова одамна сите (менаџери па и фанови) го имаат приметено во играта на Арсенал, поготово во одбраната. Им фалат агресивни играчи, што без компромис ќе отидат на топка, баш како што викаш ти како Баји, Зума.. Со убав фудбал за око не правиш ништо. Ешли Вилијамс на времето беше поврзуван со Арсенал, еве летово можеше да се земе за 12 милиони фунти, може требаше Венгер да реагира.Не знам дали е среќа Фрос.
Шкодран моментално не е подобар од ниту еден централен дефанзивец на Арсенал. Пер и Кос го носат во мал прст, а верувам дека и Габриел е со сличен квалитет како Мустафи. Ако не и подобар, без претерување. Малиов Холдинг и Чемберс, намерно ги исклучив.
Ако Мустафи е одговорот, тогаш да ти го ебам (извинете на францускиов) прашањето.
Ова ме потсети уствари. Им дадовме 4 гола денес.
4.
Ова одамна сите (менаџери па и фанови) го имаат приметено во играта на Арсенал, поготово во одбраната. Им фалат агресивни играчи, што без компромис ќе отидат на топка, баш како што викаш ти како Баји, Зума.. Со убав фудбал за око не правиш ништо. Ешли Вилијамс на времето беше поврзуван со Арсенал, еве летово можеше да се земе за 12 милиони фунти, може требаше Венгер да реагира.
Според најнова штампа, Џо Харт може да го напушти Сити за 20 милиони фунти а Туре е повторно изоставен од тимот.
Паулиста има интелигенција колку мокар чорап, да бидеме искрени, џабе му е што е како кучеДа де, оти Кошчелни, па и Паулиста не се агресивни играчи.
Паулиста има интелигенција колку мокар чорап, да бидеме искрени, џабе му е што е како кучеЗа Кошчелни немам замерки ама една ластовица не прави пролет.
Не заебавај, ни тој ни тој не се на нивото на кое треба да се за играч од таков профил. Едниот е без мозок, другиот ајде добар е, ама знае и да киксне кога не треба,Само сакам да ти кажам дека има Арсенал таков профил на играчи.
И во младинскиот тим сигурна сум дека имаат таков вид на играчи ама да не се повторувам со Донев, немаат квалитет за таков тип дефанзивец.Само сакам да ти кажам дека има Арсенал таков профил на играчи.
И во младинскиот тим сигурна сум дека имаат таков вид на играчи ама да не се повторувам со Донев, немаат квалитет за таков тип дефанзивец.Од квалитетите на Баји, Умтити, Зума итн. да не набројувам, Габриел ја има само агресијата. На Арсенал им фали нов Коло Туре во одбрана ако сакаат атак на лигата, Кошчелни е добар.
А каде јас и @RATM кажавме дека се докажани дефанзивци? Само дека а) имаат повисок плафон од Габриел и б) таков тип на дефанзивец му фали на Арсенал. Тешко дека Арсенал би треснале 60, 70 милиона за докажан дефанзивец и затоа требаше на пазарот меѓу талентите да бараат ваков.Не сакам да испадни дека го величам Кошчелни, ама овие тројца во нити сфера од фудбалот не се ни подобри ни докажани дефанзивци. Ајде да ми го спомниш Рамос да сфатам, ами ми споредуваш сличен квалитет на играчи.
И не се разбравме, јас само ви кажувам дека имаат таков профил на играчи а не дека се доволни добри. Кош не е лош, ама Паулиста е далеку од калибар за играч на Арсенал.
А каде јас и @RATM кажавме дека се докажани дефанзивци? Само дека а) имаат повисок плафон од Габриел и б) таков тип на дефанзивец му фали на Арсенал. Тешко дека Арсенал би треснале 60, 70 милиона за докажан дефанзивец и затоа требаше на пазарот меѓу талентите да бараат ваков.
Талентите ги лапаат уште од одма...Ругани потпиша за Јуве, Умтити за Барса, Стонс во Сити, итн.А каде јас и @RATM кажавме дека се докажани дефанзивци? Само дека а) имаат повисок плафон од Габриел и б) таков тип на дефанзивец му фали на Арсенал. Тешко дека Арсенал би треснале 60, 70 милиона за докажан дефанзивец и затоа требаше на пазарот меѓу талентите да бараат ваков.