Според успорената што ја коментираше Џенас рече дека нема, и се виде дека Чембрлејн не ја допре топката.Сериозно немаше офсајд при голот на Арсенал?
Еј истово си го помислив денес кога го видов голот ваш.Венгер им дал услов на ФА да се суди во наша корист за да стане селектор на англиската репрезентација.![]()
Имало елементи ? Немој да јебеш.Не дека не си у право ама ...
![]()
Еве го голот иначе, жива комедија, Косиелни никаква намера немаше ни да даде гол ниту било што да направи, а Окс ми се чини дека ќе промашеше да не беше Кос пред него.
За игра со рака има елементи, но за офсајд не сум сигурен, имаше еден играч на Барнли скроз напред покрај гол аут линијата
плус се курчаа тие од барнли@ManUtdChampions сега ми кажа дека мисли дека ако играч од твој тим ти шутира во рака, и топката се одбие во гол, а единствен играч пред тебе е противничкиот голман, не е офсајд. Ама не бил сигурен, па ја замолува @Ilumious да прочепка низ правилата![]()
Ќе ни го фатат нас местото а ние ќе завршиме 5ти.а што има ова врска околу голов, и така ќе завршат 4ти на крај
а вие нивното и они 6тиЌе ни го фатат нас местото а ние ќе завршиме 5ти.
Ако ме прашаш, не знам ни јас зошто ти ставив лајк....а вие нивното и они 6ти
после ваљда они ќе го фатат местото на Челзи и тие 7ми ќе завршат(напредок од 3 места,супер)
и ко ќе видиш првиот хумор е тумурот уствари
за да го пишеш ова и јас да ти вратам лајкАко ме прашаш, не знам ни јас зошто ти ставив лајк....![]()
Од кога тоа 4то е ваше место?Ќе ни го фатат нас местото а ние ќе завршиме 5ти.