- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.431
- Поени од реакции
- 43.267
он потпишал договор и зема плата, сеа дали ќе игра или не тоа до клоп зависиЈас не би му дал толкави пари на играчи кои немаат ни еден настап за сериозен тим.
он потпишал договор и зема плата, сеа дали ќе игра или не тоа до клоп зависиЈас не би му дал толкави пари на играчи кои немаат ни еден настап за сериозен тим.
Имам, имам, ама не сум глумел загриженост во тие постови.
Сигурнo сите пoстoви ти се зa Јунaјтед, никoгaш немaш кoментирaнo зa друг тим![]()
abe kako moze od prva plata onakva kola, zar na 150,000 nedelno e
Па месечно рачунамe, балканскиabe kako moze od prva plata onakva kola, zar na 150,000 nedelno einace ova go pravat skoro site fudbaleri, pogotovo mladive sto ne se Anglicani, ne e samo Grujic. Gi gledam Anglicancinjava odat na Range Rover i ne deluva tolku seljacki
![]()
Да де, одма уште непојден не ќе можам да се доиспофалам со парите.ти не би купил?
Епа воден од Англичаните и нивните бесни коли, споредени со нивните игри се плашам и Грујо да не тргни по тие патишта.abe kako moze od prva plata onakva kola, zar na 150,000 nedelno einace ova go pravat skoro site fudbaleri, pogotovo mladive sto ne se Anglicani, ne e samo Grujic. Gi gledam Anglicancinjava odat na Range Rover i ne deluva tolku seljacki
![]()
Ептен сме разочарани од неостварениот трансфер на Желински.Zielinski na koja pozicija kje igra vo Liverpool?
Во гостувањето кај оној новинаров српски што бегаше од Аркан едно време Кежман објаснуваше зошто морал да купи Рејнџ Ровер кога стигнал во Лондон, и какви ритуали имаат Тери и Лампард.
Едноставно, ако сакаш да бидеш сфатен сериозно, мора да се качиш на тоа нивно ниво, иначе, нема да те ебаваат ни 2%
Скроман дечко.Да де, и ги праќаше сите пари на кева му.
Не знам, @Scouser88 прашај го, он објави дека сме го потпишале.Zielinski na koja pozicija kje igra vo Liverpool?
Ама не беше обично Југо, 65 А црн кабрио.Не мора да значи. Батистута беше Бог и батина, а возеше Југо.