E
enzo8
Гостин
Дружиш се сас Рончета, кажуе ти ги трачарски муабети од маалу аhOT IcE не замарај.
Дружиш се сас Рончета, кажуе ти ги трачарски муабети од маалу аhOT IcE не замарај.
За пола година ниту еден тим неможе да освои титула, па ни ЧелзиЗа пола година ќе можеш осмицата да ја смениш со нула, хехе..
Од њега само Бајден е у поголему делузију, ја сам само оптимистично настроенУ поголема дилузија си од Јенкито што ви го води клубот.
Не знам кој е тј, да му ебу свеМногу сме админи со Џонтра на ловење на стари членови со нови никови. Да ве ебам у дупе и РАТМ и Хот Ајс и Роземберг.
Не бе сам те фатив ама викам ај нека го нека цепа со скопскиот акцент, добро му иде.Дружиш се сас Рончета, кажуе ти ги трачарски муабети од маалу а
Еј брат, фала, ќе ме дружите ли у Скопје, цел живот сам сакаја да биду прифатен од скопско мало друштво ПНе бе сам те фатив ама викам ај нека го нека цепа со скопскиот акцент, добро му иде.
Иначе уште тврдам дека Сака Зулу не е РАТМ а овој Џони Бој е чист Роземберг само не знам која година го сменил никот, педерски изиграл, требаше време да ми текне која е таа битолска будала што навиваше за Ливерпул.
ТафтаКру ете е скопски шмекер, со него дружи се, ја сум сељак од надвор.Еј брат, фала, ќе ме дружите ли у Скопје, цел живот сам сакаја да биду прифатен од скопско мало друштво П
И терај си работу, да ти ебу комшику.
Неможу сас њега, много ебе, ќе ме наведе на лош пут. Боље ми е сас вас, боље прв у село него заѓан у град.ТафтаКру ете е скопски шмекер, со него дружи се, ја сум сељак од надвор.
Многу сме админи со Џонтра на ловење на стари членови со нови никови. Да ве ебам у дупе и РАТМ и Хот Ајс и Роземберг.
Сака Зулу не би требало да е РАТМ.Не бе сам те фатив ама викам ај нека го нека цепа со скопскиот акцент, добро му иде.
Иначе уште тврдам дека Сака Зулу не е РАТМ а овој Џони Бој е чист Роземберг само не знам која година го сменил никот, педерски изиграл, требаше време да ми текне која е таа битолска будала што навиваше за Ливерпул.
Ја одма те препозна.Ради најлош битолски хумор.Значи семка си е семка.Охриѓани су најшиптаpи,Штипјани најидиоти,Скопјани најкремци,Тетофчани најскржави,Велешани најискулирани,Струмичани нај удрени у главу,Куманофци најтравари.Сака Зулу не би требало да е РАТМ.
Ицката од старт беше очигледен со хејтот кон Клоп.
А јас сум со истиот акаунт, ете на Ули одма му текна, мислев знаевте од старт втф
Каков ќотек лежи во тебе.....Ја одма те препозна.Ради најлош битолски хумор.Значи семка си е семка.Охриѓани су најшиптаpи,Штипјани најидиоти,Скопјани најкремци,Тетофчани најскржави,Велешани најискулирани,Струмичани нај удрени у главу,Куманофци најтравари.
Ви Битолчани,најлош хумор на сфет.
Уште @Peja989 да улета со Peja990 нов ник.Многу сме админи со Џонтра на ловење на стари членови со нови никови. Да ве ебам у дупе и РАТМ и Хот Ајс и Роземберг.
Ја у која група спаѓам ?Ја одма те препозна.Ради најлош битолски хумор.Значи семка си е семка.Охриѓани су најшиптаpи,Штипјани најидиоти,Скопјани најкремци,Тетофчани најскржави,Велешани најискулирани,Струмичани нај удрени у главу,Куманофци најтравари.
Ви Битолчани,најлош хумор на сфет.
Мртовци.Ја у која група спаѓам ?
Затвор ќе лежиме, бегај.Бентакур јавно се извинувал после ова. Некогаш си мислам, замисли некои од членовите тука да се славни фудбалери, и да ги пуштиш да даваат вака интервјуа со добро познатиот форумски вокабулар. Животот ке им помине во јавни извинувања