Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Многу сме админи со Џонтра на ловење на стари членови со нови никови. Да ве ебам у дупе и РАТМ и Хот Ајс и Роземберг.

За пола година ќе можеш осмицата да ја смениш со нула, хехе.. :icon_lol:
За пола година ниту еден тим неможе да освои титула, па ни Челзи :D

У поголема дилузија си од Јенкито што ви го води клубот. :D
Од њега само Бајден е у поголему делузију, ја сам само оптимистично настроен :D

Многу сме админи со Џонтра на ловење на стари членови со нови никови. Да ве ебам у дупе и РАТМ и Хот Ајс и Роземберг.
Не знам кој е тј, да му ебу све :D

Дружиш се сас Рончета, кажуе ти ги трачарски муабети од маалу а:D
Не бе сам те фатив ама викам ај нека го нека цепа со скопскиот акцент, добро му иде. :D

Иначе уште тврдам дека Сака Зулу не е РАТМ а овој Џони Бој е чист Роземберг само не знам која година го сменил никот, педерски изиграл, требаше време да ми текне која е таа битолска будала што навиваше за Ливерпул.

Не бе сам те фатив ама викам ај нека го нека цепа со скопскиот акцент, добро му иде. :D

Иначе уште тврдам дека Сака Зулу не е РАТМ а овој Џони Бој е чист Роземберг само не знам која година го сменил никот, педерски изиграл, требаше време да ми текне која е таа битолска будала што навиваше за Ливерпул.
Еј брат, фала, ќе ме дружите ли у Скопје, цел живот сам сакаја да биду прифатен од скопско мало друштво П :D
И терај си работу, да ти ебу комшику. :kuracc:

Еј брат, фала, ќе ме дружите ли у Скопје, цел живот сам сакаја да биду прифатен од скопско мало друштво П :D
И терај си работу, да ти ебу комшику. :kuracc:
ТафтаКру ете е скопски шмекер, со него дружи се, ја сум сељак од надвор. :D

ТафтаКру ете е скопски шмекер, со него дружи се, ја сум сељак од надвор. :D
Неможу сас њега, много ебе, ќе ме наведе на лош пут. Боље ми е сас вас, боље прв у село него заѓан у град.
Него ти си ми дужан едно срце на колешку, удрија си ву корпу и плакала ми е целу недељу за тебе, још од времето, такој да не, не ме нервирај много, за колешке ти га собирам.

Сака Зулу не би требало да е РАТМ.
Ицката од старт беше очигледен со хејтот кон Клоп.

А јас сум со истиот акаунт, ете на Ули одма му текна, мислев знаевте од старт втф

Сака Зулу не би требало да е РАТМ.
Ицката од старт беше очигледен со хејтот кон Клоп.

А јас сум со истиот акаунт, ете на Ули одма му текна, мислев знаевте од старт втф
Ја одма те препозна.Ради најлош битолски хумор.Значи семка си е семка.Охриѓани су најшиптаpи,Штипјани најидиоти,Скопјани најкремци,Тетофчани најскржави,Велешани најискулирани,Струмичани нај удрени у главу,Куманофци најтравари.
Ви Битолчани,најлош хумор на сфет.

Ја одма те препозна.Ради најлош битолски хумор.Значи семка си е семка.Охриѓани су најшиптаpи,Штипјани најидиоти,Скопјани најкремци,Тетофчани најскржави,Велешани најискулирани,Струмичани нај удрени у главу,Куманофци најтравари.
Каков ќотек лежи во тебе.....(y)

Ја у која група спаѓам ?

Бентакур јавно се извинувал после ова. Некогаш си мислам, замисли некои од членовите тука да се славни фудбалери, и да ги пуштиш да даваат вака интервјуа со добро познатиот форумски вокабулар. Животот ке им помине во јавни извинувања :pos:

86144189-13532233-image-a-69_1718407285347.jpg

Бентакур јавно се извинувал после ова. Некогаш си мислам, замисли некои од членовите тука да се славни фудбалери, и да ги пуштиш да даваат вака интервјуа со добро познатиот форумски вокабулар. Животот ке им помине во јавни извинувања :pos:
Затвор ќе лежиме, бегај.

Уште ми е смешен Брозовиќ со Хуан Хесус, црни го викаше без замарање. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom