Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не си ги видел другите ситуации не можам ништо да ти доловам. Иначе ова беше у петерец пред гол. На други утакмици барем една од овие ќе беше пенал.Ако се и другите две чисти раце како последнава тогаш џабе врева.
Од 10 см го погоди, а и да не беа рацете во тело ќе удреше топката.
Ако не си ги видел другите ситуации не можам ништо да ти доловам. Иначе ова беше у петерец пред гол. На други утакмици барем една од овие ќе беше пенал.
Па тоа ми е муабетот. Денес не свират вакви раце, утре ќе свират и така до недоглед. Хаос се судииве во Англија. Башка за игра со рака би требало судијата да оди да гледа. Плус имаше сомнителна ситуација со Томијасу. Вака изгледаше дека го удри во шеснаесетник, ама воопшто не се ни гледаше нешто.Па ако не си гледал други утакмици со такви ситуации, не можам да ти доловам зошто не би било пенал. Ко и бетер од такви не свирнале.
Ако не си ги видел другите ситуации не можам ништо да ти доловам. Иначе ова беше у петерец пред гол. На други утакмици барем една од овие ќе беше пенал.
Па тоа ми е муабетот. Денес не свират вакви раце, утре ќе свират и така до недоглед. Хаос се судииве во Англија. Башка за игра со рака би требало судијата да оди да гледа. Плус имаше сомнителна ситуација со Томијасу. Вака изгледаше дека го удри во шеснаесетник, ама воопшто не се ни гледаше нешто.
Јас навивам, зато вака.Има некоја виша сила што навива за Арсенал сезонава.![]()
Јас навивам, зато вака.
Лани Милан шампиони ги напрајв![]()
Јас навивам, зато вака.
Лани Милан шампиони ги напрајв![]()