Предлог законот за бранителите е во Собрание!

• Креатор на темата Креатор на темата dungeon master
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сменето го начинот, наместо да чекате потписи од лугето...ВИЕ ОДЕТЕ КАЈ НИВ...од врата до врата или барем на попрометни улици да има штанд...
Технички проблеми... тешки тоа тефтерите бе пријател....

ахд а заборавив да кажам дека се потпишав... и мама... и тато...
и еден дргар од средно што го собрав од улица.
имаше потписи али незнам точно колку пош тој дебилот не ме остави да видам.
ова за гостивар

сменето го начинот, наместо да чекате потписи од лугето...ВИЕ ОДЕТЕ КАЈ НИВ...од врата до врата или барем на попрометни улици да има штанд...
Не треба да се смени начинот,туку ДНК кодот кај Македонците.Или да почекаме до 2013/14 да поминит клетвата???

Да важи,ке тргнам од врата до врата ко циганине и ке молам луѓе за нешто што по дефолт ме следува а 90% ке ме гледаат ко просјак и ке ми лупнат врата пред нос.И после што да направам ја?На пола град ке треба куќите кабриолет да им ги направам.Кога се пукаше сите тие плачипичковци и г'з ке дадеа само да не ги мобилизираат,се криеа по вујни,стрини...Да се ставам ја у ситуација да ме понижи некој таков,тој филм не го гледате.

Што чекате бе народе?!!!
Одете дајте еден потпис!
Очигледно дека милите ни ем драги терористи, хммм...т.н. борци за човекови права, ќе добијат нешто, а на бранителите...
И тоа што им го дадоа, Врховниот суд одлучи да им го земат!

Кај се наоѓа министерство за правда?

Подрачните единици на Мин. за правда се обично во Општината кадешто имате место на живеење.

Струмикс, дали знаеш дали е можно лице со нерегулиран престој во друг град, да се потпише во истиот град? :)

Струмикс, дали знаеш дали е можно лице со нерегулиран престој во друг град, да се потпише во истиот град? :)
Немаш ли ни времен престој? Ако имаш, тогаш е ОК, може да гласаш таму...Обично на студенти по домови на пр. домот им го регулира тоа, а студентите не се ни свесни за тоа :)
Ако не, тогаш...дома.

Јас немам нит времен нит бремен... нејќу Охрид да губи примат на ЛК. :)
Е, затоа иам фрки со легитимација од Алфи, али се снаоѓам некако:)

Него, за другарче прашував... значи, само дома си е дома важи и во овој случај... Океј. Фала :smir:

неможит, само во својата општина, кај што си пријавен, треба да те најдет у тоа тефтерите... ебаго...

Не треба да се смени начинот,туку ДНК кодот кај Македонците.Или да почекаме до 2013/14 да поминит клетвата???

не е до кодот..така е по цел свет,иста приказна..учете од компаниите..ништо не правите со општиниве...лугето се зафатени, општините се одпат, службениците се гадови..следете ги компаниите, приспособете се, не со главата во зид....

4 екипи по 2 јаки девојки и еден батка..стилски облечени во маскирно(девојките во секси маскирно и штанд пред бисер пред гтц пред рамстор.....) вака само ке муабетиме

не е до кодот..така е по цел свет,иста приказна..учете од компаниите..ништо не правите со општиниве...лугето се зафатени, општините се одпат, службениците се гадови..следете ги компаниите, приспособете се, не со главата во зид....

4 екипи по 2 јаки девојки и еден батка..стилски облечени во маскирно(девојките во секси маскирно и штанд пред бисер пред гтц пред рамстор.....) вака само ке муабетиме

Македонцки, не се работи за комерцијална кампања или за собирање потписи за да му се помогне на децата во Етиопија, се собираат потписи за ПРЕДЛОГ ЗАКОН, а за тоа има јасни и гласни правила во Законот.

Предлогот е поднесен до Влада, сега на овој предлог требе да му се даде подршка, во влада (Министерство за правда) а не на штанд.

Македонцки, не се работи за комерцијална кампања или за собирање потписи за да му се помогне на децата во Етиопија, се собираат потписи за ПРЕДЛОГ ЗАКОН, а за тоа има јасни и гласни правила во Законот.
Предлогот е поднесен до Влада, сега на овој предлог требе да му се даде подршка, во влада (Министерство за правда) а не на штанд.
треба малку да излезете од стеротипите и да се запрашате дали сакате да ја постугнете целта или да да изгледате коректно и да си останете по дома....

само ке те потсетам дека оваа влада и многу други низ светот добиваат избори на истиот корпорациски маркетинг пристап...не ги чекаат своите подржувачи по досадни и темни општини за да им ја објаснат програмата....

вака ке си пуштате спотчиња кај јанко...

ме разбираш..јас ви го давам концептот...ТОЈ Е јас не го измислив....за деталите и иконографијата вие ке си разговарате..дали ке бидат секси рамбовки, или респект бранители..тоа се детали...

едни јеховини сведоци се поорганизирани

Македонцки овде се собираат потписи за закон за бранителите.Процедурата за собирање потписи е јасно одредена.Потписите се ставаат во подрачните единици на МИнистерството за Правда.
Ти изгледа си ги гледал Албанциве како собираат по плоштади потписи за ослободување на некои нивни роднини кои биле "по грешка" затворени.
А иначе тешко нас како народ ако мораме потписи да привлекуваме со некои зечици во воени миничи облечени.Аман.Од 1.3 милиони Македонци во државава досега барем 100 000 требаше да се потпишани.Остај то пушка не ни се фаќат,ама игледа и пенкалото ни е тешко...
каков народ таква држава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom