Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе би шетал и би се дружел одколку да седам пред компјутер..

Повеке ми одбрал Компјутер.
Зошто кога излегувам на патот сите деца ке речат : „ Ај ке одаме во компјутери “.
Ај ке одаме .
Ке изиграме и право сите ај ке се одаме дома..И јас ннема што да правам..
И повеке сакам на компјутер:tapp:

Повеке ми одбрал Компјутер.
Зошто кога излегувам на патот сите деца ке речат : „ Ај ке одаме во компјутери “.
Ај ке одаме .
Ке изиграме и право сите ај ке се одаме дома..И јас ннема што да правам..
И повеке сакам на компјутер:tapp:

Ти ќе им речеш: Ај да одаме у диско, кафиќ, кафетерија, чаршија, алкохол, женски и ред други работи :pipi:

Дефинитивно излегување :pipi:
освен ако ептен не ми е денот па...

PRED kompjuter so pijacka do 23 casot , a posle luduvane niz gradot do 06 casot.Neli dobra kombinacija.

Фала богу дека денес нема некој шо не е зависен од компјутер, ама дефинитивно би излегла у град :) друштво, дечко, заебанции, пиење, свирка... ехееее каде каде боље него ли буљање у компјутер и муабети на мсн:)

Ма вакво прашање не се поставува ПРЕД КОМПЈУТЕР се разбира:vozbud:
хмз корекција тоа ќе ви го кажев на пример пред 2години кога бев опасно заразен со гаминг(поточно WoW)
Па поубаво е да се остварува директен контакт со луѓе отколку преку нет :)

Дефинитивно излегување...што е подобро од друштво, свирки, играње покер во Low Rider се додека не почне да ни се врти од пивото...аххх... :pipi:

Обожавам РС и 24/7 сум пред РС! Ама зш неам брат или сестра а сакам да се дружам фурам у град :) Женски, другари... мора х):helou:

Излегување...Сакам друштво...пиење.....свирки:helou:

Pa vaka jas sum zavisnik i od dvete raboti no mislam deka ne bi trebalo tolku mnogu dedam prek kompjuter,tuku za toa vreme bi mozela da pro4itam nekoja dobra kniga ili pak da izlezam vo grad so drugarite.
Me interesira vaseto mislenje?:toe::vozbud:
Подобро да шеташ, што ќе ти даде компјутерот?:wink:

излегување низ град..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom