Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
фала богу излегување...не би пропуштила дружење за да седам на комп..

јас прибидејќи некои денови сум голема мрза, а воедно сум и голем штедач на пари и безлудно потрошено време... повеќе сакам да останам дома отколку да се шетам надвор и мрзнам ова време.. :tapp: но некогаш многу нормално кога имам добра причина и кога сакам некој да видам :pipi: искачам...

повеќе излегување...но и пред комп некое време :toe:

РС фор лајф! Или сум пред РС или надвор.. ама искачање не си пропуштам за пред РС... искачам па коа ке се вратам седам пред РС до 8-9 другиот ден :) а се враќам кај 4-5 :)

у последно време ми е доста тапа у град, и често знам да си поседам на компјутер... што знам, имало интересни моменти кога сум седел дома и жмиел пред компјутер...

Хоум свит хоум.... не ми се излегува тапа е..:pipi:

За преку ден излегување, не, подобро е дома пред комп.. А за навечер, дефинитивно излегување.

Излегуване дефинитивно ќе се збудалам дома ако не излезам.

Зависи ако за излегување се планира седење у зима надвор на отворено па би преферирал на компјутер, а доколку би имало некој добар резон за негде нормално дека би излегол
Исто и јас :)

Хоум свит хоум.... не ми се излегува тапа е..:pipi:
а потписот ти е “Ebi ucenje , uci ebenje ! :zver:“...епа не познавам многу женски што би дошле кај некој дома, своеволно за секс, а притоа да не им платиш....освен ако немаш некоја ептен добра женска, што ептен, ама ЕПТЕН те разбира...чисто суМњам...

Некогаш тоа, некогаш тоа, ама почесто дремам пред компјутер.

Надвор... дома е досадно во последно време

ете денес на пример скиснав дома цел ден пред компјутер ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom