Пред компјутер vs. излегување во град

• Креатор на темата Креатор на темата *Honey*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
0
Pa vaka jas sum zavisnik i od dvete raboti no mislam deka ne bi trebalo tolku mnogu dedam prek kompjuter,tuku za toa vreme bi mozela da pro4itam nekoja dobra kniga ili pak da izlezam vo grad so drugarite.
Me interesira vaseto mislenje?:toe::vozbud:

znaci od koga ke stanam od spienje do vecer sum pred kompjuter (ako sum doma) a vecer sum u grad do niedno vreme i posle moze pak da sednam malce :wink:

некогаш ако сум уморна ни излегвење ни ништо не гледам, гледам само да си се одморам, а одморот ми е пред компјутер оф корс. Некогаш и да не сум уморна појќе сакам да седам пред компјутер отколку да излезам, а некоаш пак обратно, зависит од расположение :devojce:

Па излегвењето ми е ептем мнотоно .... истото место секој викенд истите фаци секој викенд у пм струга е мало градче.и еден викенд ми е со компјутер а другиот со другари

Epa pogolemiot del od vremeto go pominuvam pre PC,ama nema poenta da ostanam i navecer zasto obicno kisnam samo na MSN,a togas site se izlezeni...

Да,зависи од расположение,но преферирам да си излезам со друштво,иако има моменти кога не ми е по ќеиф да гледам никој пред очи,освен компјутерот,па така да го поштедам општеството од моето песимистичко расположение,ќе си седам дома:)

Зависи, пред се од понудите ... Што има на нет, што има во понудата за искачање ...

Бидејки скоро целото мое скапоцено време го поминувам на нет така да во повеќето случаи бирам излегување.

Кога како не можам да изберам кое ... :smir:

Зависи ако за излегување се планира седење у зима надвор на отворено па би преферирал на компјутер, а доколку би имало некој добар резон за негде нормално дека би излегол

Се дешава некад да не ми се искача онака да сум тапа најголема и поише тогаш сакам да седам дома, да викнам некој на кафе или со пс-то да се дружам...

Кога сум слободна денско време седам на компјутер, вечер излегувам

kako ke se zatopluva taka se poveke ke begam od kompjuterof a i izleguvanje vs kompjuter.. :) se zavisi od raspolozenie... dodeka ne ti stane dosadno od ednoto pa da probash od drugoto i obratno

Тешко е да се одлучиш ама јас би излегол за кога ке се вратам да има повеке нови неста на интернетов, коментари на форуми, нови луѓе и.т.н, па ќе ми е поинтересно кога се ќе ми дојде наеднаш. :D

Излегување секако.Преферирам дружење во живо.Ем не си го оштетувам видот.:)

definitivno izleguvanje... dokolku ima kaj da se otide...
ako e vremeto bedno (vrnezlivo) kompjuter :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom