Момци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплатиМомци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?
Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплати
Toa не е добро зашто ем нема широк фат, ем треба да навртуваш, понесигурно е. Ова само го ставаш и нема гајле.
Како што гледам на ист принцип се и двете, ова плавово може малку поголемо да е, ама вратило си е вратило нема некоја филозофијаИнаку јас барав вакво, е тука веќе има разлика, ама немаше кај нас. А овие на P90X користат обична права шипка, така да се што е потребно е да можеш широк тесен и неутрален фат да направиш, не треба ништо повеќе
![]()
Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам![]()
Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг
Квалитетот на моето си е добар, еве веќе подолго време го користам и нема проблеми, а тоа на некои врати што не пасува е друг проблем, ама нема гајле враќаат пари ако им го вратиш во рок од 7 дена.
За квалитет се разговара после 4-5 години, така да до тогаш неможеш да кажеш дека е квалитетно
Јас пишав на некого незнам точно на кого дека вакви вратила има луѓе што изработуваат, јас имам вакво дома, профи е нема што, се што ќе ти текне можеш да правиш со него. Уште го чекам комјутерот од сервис ми кажаа дека чекаат дел, кога ќе го земам ќе пишам детали и за вратилото и за се друго кој што и како го интересира
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:15 ---
Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг
Јас ако го разбрав Игор сака да каже дека ги прават custom-made, да ти пасува на твојата врата.
И јас така го разбрав,ама нема шанса да ми направат,пошто нема ни малце испакнато на мојата врата(каса)...ради тоа ми треба од зид до зид...баксуз![]()
Се се прави![]()