Power 90 Xtreme - Workout program

• Креатор на темата Креатор на темата IgorGunner
  • Време на започнување Време на започнување
Момци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?

Момци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?
Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплати

Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплати

Да,ама тешко да најдам човек да ми направи цврста шипка+ држачи...

А да го прашаш лимарот дали има долга шипка да ти продаде?

Има такви шипки во железара, слични како оние од кои се прават лулашки.

Toa не е добро зашто ем нема широк фат, ем треба да навртуваш, понесигурно е. Ова само го ставаш и нема гајле.

Како што гледам на ист принцип се и двете, ова плавово може малку поголемо да е, ама вратило си е вратило нема некоја филозофија :) Инаку јас барав вакво, е тука веќе има разлика, ама немаше кај нас. А овие на P90X користат обична права шипка, така да се што е потребно е да можеш широк тесен и неутрален фат да направиш, не треба ништо повеќе :)

Јас пишав на некого незнам точно на кого дека вакви вратила има луѓе што изработуваат, јас имам вакво дома, профи е нема што, се што ќе ти текне можеш да правиш со него. Уште го чекам комјутерот од сервис ми кажаа дека чекаат дел, кога ќе го земам ќе пишам детали и за вратилото и за се друго кој што и како го интересира
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:15 ---
Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам :mad::вонзем:

Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг

Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг

Квалитетот на моето си е добар, еве веќе подолго време го користам и нема проблеми, а тоа на некои врати што не пасува е друг проблем, ама нема гајле враќаат пари ако им го вратиш во рок од 7 дена.

Квалитетот на моето си е добар, еве веќе подолго време го користам и нема проблеми, а тоа на некои врати што не пасува е друг проблем, ама нема гајле враќаат пари ако им го вратиш во рок од 7 дена.

За квалитет се разговара после 4-5 години, така да до тогаш неможеш да кажеш дека е квалитетно

За квалитет се разговара после 4-5 години, така да до тогаш неможеш да кажеш дека е квалитетно

E да, ќе видиме како ќе се покаже после подолг период.

Јас пишав на некого незнам точно на кого дека вакви вратила има луѓе што изработуваат, јас имам вакво дома, профи е нема што, се што ќе ти текне можеш да правиш со него. Уште го чекам комјутерот од сервис ми кажаа дека чекаат дел, кога ќе го земам ќе пишам детали и за вратилото и за се друго кој што и како го интересира
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:15 ---

Друже,незнаев кога ќе пишеш + додека ми го направат они,монтираат...ако те разбрав сега,и тие се закачуваат на врата,слично како на топ шоп тоа ?

Не ми треба мене така,тоест,не ми пасува на касите дома...ми треба од зид до зид вратило...

Јас ако го разбрав Игор сака да каже дека ги прават custom-made, да ти пасува на твојата врата.

И јас така го разбрав,ама нема шанса да ми направат,пошто нема ни малце испакнато на мојата врата(каса)...ради тоа ми треба од зид до зид...баксуз :D

Ја пробав програмата за стомачни. Можам да кажам дека ја потценив многу е потешка одошто изгледа не успеав да ја следам целосно, но е супер концепирана. Од сега стомачни вежбам само вака не во теретана мислам дека има супер ефект.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom