Power 90 Xtreme - Workout program

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Момци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Момци,ми дадоа предлок да купам долга шипка,односно оние за бенџ,и само да отидам кај лимар да ми направи држачи,куки,како и да се викаат, за вратило...Што мислите ?
Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплати

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Така би ти дошло поскапо.Ако ја купуваш таа шипка од продавница сигурно ке биде над 1000 денари.А кај ти е лимарот да го платиш материјалот.Не се исплати
Да,ама тешко да најдам човек да ми направи цврста шипка+ држачи...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
А да го прашаш лимарот дали има долга шипка да ти продаде?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Има такви шипки во железара, слични како оние од кои се прават лулашки.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Toa не е добро зашто ем нема широк фат, ем треба да навртуваш, понесигурно е. Ова само го ставаш и нема гајле.

Како што гледам на ист принцип се и двете, ова плавово може малку поголемо да е, ама вратило си е вратило нема некоја филозофија :) Инаку јас барав вакво, е тука веќе има разлика, ама немаше кај нас. А овие на P90X користат обична права шипка, така да се што е потребно е да можеш широк тесен и неутрален фат да направиш, не треба ништо повеќе :)
Јас пишав на некого незнам точно на кого дека вакви вратила има луѓе што изработуваат, јас имам вакво дома, профи е нема што, се што ќе ти текне можеш да правиш со него. Уште го чекам комјутерот од сервис ми кажаа дека чекаат дел, кога ќе го земам ќе пишам детали и за вратилото и за се друго кој што и како го интересира
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:15 ---
Пизду матер.Купив вратило од топ шоп,не ми го пасува ни на една ебена каса...кажувајте што да правам :mad::вонзем:
Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Ти реков да почекаш, само заради ова и заради квалитетот не ги сакам вратилата од топ шоп, али јбг
Квалитетот на моето си е добар, еве веќе подолго време го користам и нема проблеми, а тоа на некои врати што не пасува е друг проблем, ама нема гајле враќаат пари ако им го вратиш во рок од 7 дена.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Квалитетот на моето си е добар, еве веќе подолго време го користам и нема проблеми, а тоа на некои врати што не пасува е друг проблем, ама нема гајле враќаат пари ако им го вратиш во рок од 7 дена.
За квалитет се разговара после 4-5 години, така да до тогаш неможеш да кажеш дека е квалитетно

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Јас пишав на некого незнам точно на кого дека вакви вратила има луѓе што изработуваат, јас имам вакво дома, профи е нема што, се што ќе ти текне можеш да правиш со него. Уште го чекам комјутерот од сервис ми кажаа дека чекаат дел, кога ќе го земам ќе пишам детали и за вратилото и за се друго кој што и како го интересира
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 23:15 ---

Друже,незнаев кога ќе пишеш + додека ми го направат они,монтираат...ако те разбрав сега,и тие се закачуваат на врата,слично како на топ шоп тоа ?

Не ми треба мене така,тоест,не ми пасува на касите дома...ми треба од зид до зид вратило...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Јас ако го разбрав Игор сака да каже дека ги прават custom-made, да ти пасува на твојата врата.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Јас ако го разбрав Игор сака да каже дека ги прават custom-made, да ти пасува на твојата врата.
И јас така го разбрав,ама нема шанса да ми направат,пошто нема ни малце испакнато на мојата врата(каса)...ради тоа ми треба од зид до зид...баксуз :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ја пробав програмата за стомачни. Можам да кажам дека ја потценив многу е потешка одошто изгледа не успеав да ја следам целосно, но е супер концепирана. Од сега стомачни вежбам само вака не во теретана мислам дека има супер ефект.

Kajgana Shop

На врв Bottom