Пробав со слушалки за компјутер со ист таков влез и се.слуша преку слушалките
Едни слушалки не работат, други работат.
Значи ....
Купи си нови слушалки за телефонот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробав со слушалки за компјутер со ист таков влез и се.слуша преку слушалките
Едни слушалки не работат, други работат.
Значи ....
Купи си нови слушалки за телефонот.
која беше цената на десире500?
Па сега го донесоа во вип ... едино некој ако го купил
Епа ја утре ке си го купамПа сега го донесоа во вип ... едино некој ако го купил
мада за тие пари е ефтин и прифатлив
Сега ги пробав слушалките за телефонот на системот. Е како сеха може да се слуша преку нив, а од телефонот не може.
Sekako deka vrediДо кој оперативен систем може да иде iphone 3gs?Oвој шо ми го продаваат е 5.01 дали вреди да се купи на старо за 2000,или да се почека некој период за некое подобро телефонче ? Ваше мислење?
Zosto nemozam da koristam internet od Vip na Samsung SGH I727 (S2 Skyrocket). Mobile data i ona Data Roaming mi e vkluceno, isto taka nemozam da vklucam i Tethering and portable hotsopt. Nekoj znae?
Aktivirav od Vip za 40 den. ona za 7 dena, a kredit imam uste okolu 100 den. inaku bez problem go koristam internetot sega od Alcatel OT 813, no nemozam od samsungot, pomos?kolku kredit imas? si aktiviral li internet paket?
Aktivirav od Vip za 40 den. ona za 7 dena, a kredit imam uste okolu 100 den. inaku bez problem go koristam internetot sega od Alcatel OT 813, no nemozam od samsungot, pomos?
E kako toa?cudno, treba apn da podesis valjda