Толстој
екс Бомбастичен
Вибер нема видео мислам.
А иначе Танго не е лоша.
А иначе Танго не е лоша.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инсталирај си Nokia Suite од официјалната страница на нокиа и барај/следи упатства.
Ova mislis da instaliram na PC?
Problemot e sto go nemam kabelot od mobilniot. I da go instaliram nema da mozam da go povrzam so mobilniot osven ako moze nekako preku bluetooth. Care?
здраво сакам да прашам нешто бидејќи како што читав на форумов овде има доста кои се разбираат од моб телефони.
вака во план сум да купам нов мобилен телефон и се мислам помеѓу ајфон 5 (дали според вас би варирала цената бидејќи веќе излезе 5с, и ве молам да ми се објасни околу ајфон 5 со р-сим, односно зошто е прилично пониска цената во однос неверлок, ако не грешам со некои 100 евра?!), самсунг галакси с3 или пак некој модел од нокиа лумиа некако ми станаа интересни . ако може некој да ми објасни подетално што како, бидејки јас сум женско, искрено кажано телефонот го користам за разговор, смс, интернет, игри, слики чат-пат и сл. значи ништо од други работи што читам овде апдејти или незнам што. сакам убав телефон а било кој од овие горе што ги набројав би ми служел за иста работа. однапред би благодарам на сите
![]()
До колку пари ? Ако сакаш телефон од прва класа до кај 500 евра да речеме имаш добри опции...
Али пошто си женско,можеш да земеш ајфон 5 за да ти биде полесно за користење општо.
Или Нокиа Лумиа 920 црвен![]()
Има, ама бесплатно немаДечки ми падна в раце Alcatel Onetouch, арно ама кодиран е само на One картици, некој да знај како да го декодирам за на вип картичиња или нема начин дома таја работа ?
па купи кабел да го *****
Treba da baram specijalno kabel za nokia c7 ili moze za bilo koja nokia?
Da baram po mobiljarive?