Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај си Nokia Suite од официјалната страница на нокиа и барај/следи упатства.

Ova mislis da instaliram na PC?
Problemot e sto go nemam kabelot od mobilniot. I da go instaliram nema da mozam da go povrzam so mobilniot osven ako moze nekako preku bluetooth. Care?

здраво сакам да прашам нешто бидејќи како што читав на форумов овде има доста кои се разбираат од моб телефони.
вака во план сум да купам нов мобилен телефон и се мислам помеѓу ајфон 5 (дали според вас би варирала цената бидејќи веќе излезе 5с, и ве молам да ми се објасни околу ајфон 5 со р-сим, односно зошто е прилично пониска цената во однос неверлок, ако не грешам со некои 100 евра?!o_O ), самсунг галакси с3 или пак некој модел од нокиа лумиа некако ми станаа интересни . ако може некој да ми објасни подетално што како, бидејки јас сум женско, искрено кажано телефонот го користам за разговор, смс, интернет, игри, слики чат-пат и сл. значи ништо од други работи што читам овде апдејти или незнам што. сакам убав телефон а било кој од овие горе што ги набројав би ми служел за иста работа. однапред би благодарам на сите:)

здраво сакам да прашам нешто бидејќи како што читав на форумов овде има доста кои се разбираат од моб телефони.
вака во план сум да купам нов мобилен телефон и се мислам помеѓу ајфон 5 (дали според вас би варирала цената бидејќи веќе излезе 5с, и ве молам да ми се објасни околу ајфон 5 со р-сим, односно зошто е прилично пониска цената во однос неверлок, ако не грешам со некои 100 евра?!o_O ), самсунг галакси с3 или пак некој модел од нокиа лумиа некако ми станаа интересни . ако може некој да ми објасни подетално што како, бидејки јас сум женско, искрено кажано телефонот го користам за разговор, смс, интернет, игри, слики чат-пат и сл. значи ништо од други работи што читам овде апдејти или незнам што. сакам убав телефон а било кој од овие горе што ги набројав би ми служел за иста работа. однапред би благодарам на сите:)

До колку пари ? Ако сакаш телефон од прва класа до кај 500 евра да речеме имаш добри опции...
Али пошто си женско,можеш да земеш ајфон 5 за да ти биде полесно за користење општо.
Или Нокиа Лумиа 920 црвен :)

До колку пари ? Ако сакаш телефон од прва класа до кај 500 евра да речеме имаш добри опции...
Али пошто си женско,можеш да земеш ајфон 5 за да ти биде полесно за користење општо.
Или Нокиа Лумиа 920 црвен :)

за ајфонот ме интересираше што е разликата или ризик евентуално ако би зела заклучен и го користам со рсим? па 500 евра максимум но немора да биде 500, може помалку секако.
кои би ми биле т.н ограничености со нокиата?

Дечки ми падна в раце Alcatel Onetouch, арно ама кодиран е само на One картици, некој да знај како да го декодирам за на вип картичиња или нема начин дома таја работа ?

Дечки ми падна в раце Alcatel Onetouch, арно ама кодиран е само на One картици, некој да знај како да го декодирам за на вип картичиња или нема начин дома таја работа ?
Има, ама бесплатно нема :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Zdravo luge dali nekoj ke znae da mi kaze kade ke mozam da najdam nokia 5630 ili nokia 5730 ??? ("bit pazar na staro" i "nekoja mobilara" mi se poznati odgovori zatoa ako ima nekoj konkretna informacija...Fala odnapred i odnazad :P

ми нудат да земам нокиа 520 или huawei ascend y300 појма немам за марката исто и за моделот кој има користено или кој повише знае нека пише некој совет предности мани и на двата.Искрено мене ме влече нокиата пошто имам работено и знам какви телефони прават од ова појма немам.Секој совет е добредојден
huawei ascend y300
huawei-ascend-y300-black.jpg

Nokia 520
nokia_lumia_520_review_9-580x420.jpg

Alcatel one touch Idol,LG OPTIMUS L5 II,GALAXY FAME 6810,ILI S3 MINI или htc desire x? До сега користев i-phone задоволен бев од него,ама отиде во була.Ме интересира да ми предложите нешто од овие горе.Значи да не биде многу комплициран,и да не биде многу спор.Дајте ми совет што да земам.

Имам Samsung galaxy ace s5830, нешо го чепкав се зезна, значи се пали телефонот стигнува до самсунг логото и мрзне па прашањето ми беше дали некој ќе може да ми прати туторијал како од почеток да го инсталирам андроидот се работи за верзија 4.0.4 ? Благодарам однапред... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom