Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Пробав со слушалки за компјутер со ист таков влез и се.слуша преку слушалките

Едни слушалки не работат, други работат.

Значи ....

Купи си нови слушалки за телефонот.

Едни слушалки не работат, други работат.

Значи ....

Купи си нови слушалки за телефонот.

Сега ги пробав слушалките за телефонот на системот. Е како сеха може да се слуша преку нив, а од телефонот не може.

телефонот има екстра ред на контакти, за микрофонот, и не секои слушалки работат на мобилен телефон.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:20 ---
која беше цената на десире500?

115е

Сега ги пробав слушалките за телефонот на системот. Е како сеха може да се слуша преку нив, а од телефонот не може.

Сега се во ред слушалките. Си работат нормално. Не знам што им било претходно.

До кој оперативен систем може да иде iphone 3gs?Oвој шо ми го продаваат е 5.01 дали вреди да се купи на старо за 2000,или да се почека некој период за некое подобро телефонче ?Плус камерата е малце мутна,затоа шо е изгребана позади маската,ми рекоа дека ако ја сменам маската ќе била чиста и камерата.. Ваше мислење?

До кој оперативен систем може да иде iphone 3gs?Oвој шо ми го продаваат е 5.01 дали вреди да се купи на старо за 2000,или да се почека некој период за некое подобро телефонче ? Ваше мислење?
Sekako deka vredi
Odi do 6.1.3 verzija
Ako ne go sakas daj mi go men's za 3000

Zosto nemozam da koristam internet od Vip na Samsung SGH I727 (S2 Skyrocket). Mobile data i ona Data Roaming mi e vkluceno, isto taka nemozam da vklucam i Tethering and portable hotsopt. Nekoj znae?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom