Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Која цена да им ставам на:
  • Iphone 12 Pro 256 gb 80% Battery Health
  • Samsung S23 Ultra 512 Gb
Гледав по огласите, и цените идат со околу 70-100Е разлика.

Едно прашање во врска со екраните на iPhone 16 и iPhone 15.
Поконкретно, дали користат буквално идентични екрани?
Од искуство на 15-ката како да се "поживи" боите, а на 16-ката се е некако бледо...

Ова е мое субјективно и лаичко мислење, чекам импресии од некој сервисер или поискусен корисник на Apple...

Добар телефон ,по можност да е многу квалитетен и да подржува нови и игри со добра графика?
Од 250-600е предложете повеќе телефони?
Ви благодарам.

Добар телефон ,по можност да е многу квалитетен и да подржува нови и игри со добра графика?
Од 250-600е предложете повеќе телефони?
Ви благодарам.
Nintendo Switch 2 + Nokia 3310
Ova kombo e odlicno za igranje, plus kvalitetot i izdrzlivosta na Nokia nikoj ne gi nadminal seuste.

Дали е подобро да купам 6/126 или 8/256 доколку телефонот се користи само за социјални мрежи, праќање на мејлови и ало ало видео повици?

Дали е подобро да купам 6/126 или 8/256 доколку телефонот се користи само за социјални мрежи, праќање на мејлови и ало ало видео повици?

И 8 е малце, 12 е нормално денес за мазно искуство

Зависит колку време планираш да го користиш телефонот, ако е до 2 години 6/128 ќе брка работа, ако го користиш 2+ години 128 ќе ти биде премалку.

Некој што има купено од тие моделите S на Samsung и се регистрирал за гратис S25 Fe дали му има стигнато или мора да се чека некој месец покасно до пред крај година да ти стигне?

Некој што има купено од тие моделите S на Samsung и се регистрирал за гратис S25 Fe дали му има стигнато или мора да се чека некој месец покасно до пред крај година да ти стигне?
Се уште нема стигнато. Нема ни потврда дека апликацијата е одобрена.
31 јануари е краен рок да стигне.

Се уште нема стигнато. Нема ни потврда дека апликацијата е одобрена.
31 јануари е краен рок да стигне.
И до тогаш веќе ќе биде излезенa S26 серијата :icon_lol:

Јас чекам да ми стигне S25 FE

Али во добар момент ја направија акцијава кога излегоа новите iPhone.
Немаше сегде во продажба од новите iPhone па Samsung излезе со понудава и искористи.

Да ми препорачате мобилара за следниов проблем. Samsung S20Fe, претпоставувам отиде матичната бидејки веќе беше измалтретиран и многу грееше при работа со нова(и старата) батерија.

Ми треба мобилара/сервис кој би проверил дали чипот за меморија е оштетен и дали може да се екстрактираат податоците од него. Телефонот на полнач само го дава громчето за полнење и прави пали гаси нон-стоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom