Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
дечки да ве прашам сакам да продадам xperia u, колку од прилика би можел да го дадам?

Колку би коштал нов екран на iPhone (4 или 4s не сум сигурен но мислам дека е 4s) 16gb? Тачот си работит перфектно, ако екранот е распукан?​

Ме интересира колку чини да продадам Nokia C7 екстра зачуван.

Дечки, правам профил на гугл, и средувам се доаѓам до верификација и пишам број да ми прати код, пишам бројот, селектирам текст порака и одам даље, после нема ни код ни ништо еве веќе 7 минути чекам да ми стигне код и не ми стига, пробав одново истото..
Решение до тел е или до гугл.?

Дечки кажете ми продавница за нови телефони без претплата, само да не е ледиком оти незе ја знам, или дајте ми понуди за телефончиња до 200 евра, во обзир идат Galaxy s3 mini, HTC desire 500, или нешто таква работа, итно ми е пишете побрзо.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Галакси с3 мини за 200 евра кај ќе најдиш ?

За 200 евра Галакси С2 или Нексус 9250,половно од мобилара.

Дечки кажете ми продавница за нови телефони без претплата, само да не е ледиком оти незе ја знам, или дајте ми понуди за телефончиња до 200 евра, во обзир идат Galaxy s3 mini, HTC desire 500, или нешто таква работа, итно ми е пишете побрзо.

Имаме нови S3 mini, a денес ни се потроши desire 500...

Галакси с3 мини за 200 евра кај ќе најдиш ?

За 200 евра Галакси С2 или Нексус 9250,половно од мобилара.

Толку е, 13000 е во ледиком, по огласите се продава за 220тина евра, а и така го дадов за пример, не мора да биде галакси с3 мини, може и други телефончиња од таа класа.

Не знам дали ова прашање е за тука но сепак ќе прашам: имам скушалки Philips и телефон Sony Xperia Tipo и зошто кога ќе ги поврзам слушалките со телефонот музиката (и од радио и од ллистата со мои песни) излегува преку звучникот а не преку слушалките. Зошто е така? Во што е проблемот?

Не знам дали ова прашање е за тука но сепак ќе прашам: имам скушалки Philips и телефон Sony Xperia Tipo и зошто кога ќе ги поврзам слушалките со телефонот музиката (и од радио и од ллистата со мои песни) излегува преку звучникот а не преку слушалките. Зошто е така? Во што е проблемот?
А со други слушалки?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom