Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Samsung-Galaxy-Ace.jpg

Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Samsung-Galaxy-Ace.jpg

Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве :)

Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве :)
Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.

Вака сеа, имам Нокиа Ц5, сакав да симнам апликации од www.ovi.store.com си избрав се таму подесов модел, бројка ова она и бројот, ама кога че ја најдам апликацијата што ја сакам само ми дава Сенд то Целл и ми прајча порака со линк за Даунлауд од страната, ама проблемот е што интернетот на телефонот ми е премногу спор и тама ќе дојде до пола се прекинува.. Ми треба помош дали ќе можам некако апликациите од Ови да ги симнам в компјутер па после да ги префрлам преку УСБ кабелот. Фала однапред се надевам на помош
Nikoj ne moze da pomogne?

зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила:mad: ) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp:place:

зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила:mad: ) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp:place:
Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.

бтв за кој тел се работи?

Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.

бтв за кој тел се работи?
ај ќе пробам и со тоа... фала
htc wildfire s

ај ќе пробам и со тоа... фала
htc wildfire s

Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролки :P

од каде и каква футрола купи ?

Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролки :P
од каде и каква футрола купи ?
таква футрола- вчера ја зедов и сега в канта ја фрлив, ова да ми биде памет за друг пат како и што да купувам понатака.:)

Samsung Galaxy Ace S5830-

Работи само со T-mobile картичка :( ,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One

Зедов Nokia C6-00 ама Wi-Fi то никако неможи да се исклучи. Кога ќе го исклучам, по 5 секунди повторно се поврзва .... помош! :)

dali ima nekoj tuka sto ima puma phone i kako e zadovolen od nego,ili ako ima nekoa tema za toj telefon ako moze link.

Samsung Galaxy Ace S5830-

Работи само со T-mobile картичка :( ,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One
Vidi vo ledikom go ima za 220 evra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom