Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
![]()
Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.Кај го зема телефонов, и како си задоволен?
е сеа извини не ти одговорив на прашањето.. ај ќе се потрудам: побарај по мобилариве![]()
Цена?Telefonot go kupiv vo T-Mobile i sum prezadovolen. Telefonot ima samo edna mana a toa e sto nema flash support.
Sony ericsson xperia x10 mini
Sony ericsson xperia x8
Nokia c5-03
Nokia 5530 XpressMusic
Nokia e5
Sony Ericsson Aspen
Кој од овие телефони да го купам????
Sony Ericsson Aspen![]()
Nikoj ne moze da pomogne?Вака сеа, имам Нокиа Ц5, сакав да симнам апликации од www.ovi.store.com си избрав се таму подесов модел, бројка ова она и бројот, ама кога че ја најдам апликацијата што ја сакам само ми дава Сенд то Целл и ми прајча порака со линк за Даунлауд од страната, ама проблемот е што интернетот на телефонот ми е премногу спор и тама ќе дојде до пола се прекинува.. Ми треба помош дали ќе можам некако апликациите од Ови да ги симнам в компјутер па после да ги префрлам преку УСБ кабелот. Фала однапред се надевам на помош
Е пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.зедов футрола за телефонот, и сега забележив дека на задната страна ми е шарен,(од футролата изгледа боја пуштила) како да го исчистам, anyone heeeeeeelp
![]()
ај ќе пробам и со тоа... фалаЕ пуштаат боја, посебно кога е на вака топло време + пот итн, пробај да го исчистиш со алкохол или сл.
бтв за кој тел се работи?
ај ќе пробам и со тоа... фала
htc wildfire s
таква футрола- вчера ја зедов и сега в канта ја фрлив, ова да ми биде памет за друг пат како и што да купувам понатака.Ауф дека е ко гумиран малце и таман се испозалепила бојата од кинеските футролки
од каде и каква футрола купи ?
Vidi vo ledikom go ima za 220 evra.Samsung Galaxy Ace S5830-
Работи само со T-mobile картичка,а јас сакам да си го користам стариот број на One..некоја идеја од каде можам да го купам телефонот и да го користам со сим-картичка на One