Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
едно прашање имам :)
имам слушнато дека ако имаш од т-мобиле тел на претплата и ако сакаш може да го однесеш стариот телефон и да си доплатиш за нов. колку е тоа точно?
ве молам за помош:)благодарам однапред

Дали Sony Ericsson Xperia X10 има мултитач?

Kozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Samsung-Galaxy-Ace.jpg
Повели

Дали можам Iphone 4 со bad ESN (не може да се користи како телефон поради неплатени сметки, украден, користен за злонамерни намени) купен во УСА да го декодирам и да го користам во Македонија на оператор ВИП? Видов на ebay.com дека ги продаваат по 250 долари што е многу ефтино.

Zdr na site vo forumot imam mobilen SAMSUNG GT-E1170 i mi traze network lock ako ima nekoj da znae da mi pomogne fala unapred

Ќе помогне ли некој околу цените на iphone 4

1 година користен , 32 ГБ.

Која е најповолна цена за да се купи ?

ако има некој да ми каше некоја финта за самсунг чат, ако постојат финти воопшто,ми треба скајп апликација и ако имате други апликации споделете ги.Исто така споделете искуства што,како за телефонот?
--- надополнето: Jul 29, 2011 6:57 PM ---
ако има некој да ми каше некоја финта за самсунг чат, ако постојат финти воопшто,ми треба скајп апликација и ако имате други апликации споделете ги.Исто така споделете искуства што,како за телефонот?

Неможеш да креираш нов?
малце со закаснување, но бев отсутна :) ... инаку го запишувам +38970000501 ... тој треба мислам тој и беше.. ама не ми го прифаќа! се враќа Unknown како ништо да не сум впишала -.-

скајп за нокиа н 96 ако можи да се најди имам еден во моб ама тој троши дали може да се најде да работи на ваерлесот сто ми е дома

едно прашање ... зашто не ми ги зачувува сликите на телл се работи за самсунг с 5230 а клиповите ги меморира

Проблем со Nokia 2720.
Внатрешниот екран е сосема бел, а вклучен е телефонот Работи, прима повици телефонот, ама екранот е бел. До што може да е проблемот, и дали има решение?

Samsung 8530 Wave ili Samsung Galaxy Ace
кој е подобар ?
Samsung 8530 Wave ти е подобар во перформанси, Galaxy Ace е на андроид.
Без размислување 8530 Wave само нема мн апликации како што има на андроид, така да ако можеш подобро да земеш Galaxy S за слични пари како 8530 Wave.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom