Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
како може да се види колку е стар смартфонот и колу е користен станува збор за самсунг с3

Ако немаш никакви документи,оди на http://www.imei.info/ ,внеси го IMEI-то на телефонот,ќе ти извади информации за телефонот,па десно ќе се појави Warranty и логирај се од страна преку Facebook или Google+,ќе ти побара Serial Number и откако ќе го внесеш ќе ти каже кога е произведен..Е сега од кога е купен,тоа не го пишува,а за друг начин незнам..

Ај ако има некој расположен да ми објасни шо е фората со оние дубајските мобилни :pipi:

Нема никаква фора, тие ти се кинески мобилни, кои изгледаат како оргиналот ако ги гледаш од 1 метар :D
Подобро послаб мобилен со помал екран оргинал, наместо дубајски кој не знаеш колку ќе ти трае, со никаков екран, вга камера и без никаква поддршка од девелопери.

При телефонирање, ми пишува you cannot make calls, while barring is on, на X PERIA 8. Како се подесува ова?

При телефонирање, ми пишува you cannot make calls, while barring is on, на X PERIA 8. Како се подесува ова?
во сетингс има фонсетингс мислам, таму барај доверт/баринг и исклучи ја опцијата. не знам точно како е кај твојот модел, али во принцип се сите исти

Imam, defekt e wi fi na tel, zatoa sto prasuvav kolku pari e wifito da se naravi toj telefon e. Mu dadov Eden huawei za iphonot.
koj iphone?
ако е 3G не се прави ... и да може нема да се исплати
преку усб неможе и слично

Мислење за LEDICOM? Гледам на страната имаат ептен поефтини цени од мобилните оператори... Конкретно сум заинтересиран за Samsung Note III, во т-мобајл е 40 000, во ледиком 30 000.. некако не ми штима. Преваранти се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom