Некој да ми каже дали да му ставам антивирус на Xperia Miro .Он фабрички нема од како е купен ,некоја препорака ,совет ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека не ти треба, освен ако не планираш да инсталираш апликации кои не се од play store а ги симнуваш од ризични места... Со 512МВ рам на мирото само ќе ти го кочи телефонот уште толку...Некој да ми каже дали да му ставам антивирус на Xperia Miro .Он фабрички нема од како е купен ,некоја препорака ,совет ?
Се е наместено како што треба.Пробав сто пати ама џабе.Во Settings/Mobile networks/Network кога ќе го наместам на WCDMA only,односно 3Г,нема мрежа воопшто.Пробано со истата картица на друг телефон 3Г-то си работи супер, значи до телефонот е.
Некој да ми каже дали да му ставам антивирус на Xperia Miro .Он фабрички нема од како е купен ,некоја препорака ,совет ?
Не му ставаме тогашМислам дека не ти треба, освен ако не планираш да инсталираш апликации кои не се од play store а ги симнуваш од ризични места... Со 512МВ рам на мирото само ќе ти го кочи телефонот уште толку...
Мене не ми изгледа за спор ,ама штом ќе го кочи уште толку не му ставам .[DOUBLEPOST=1392894740][/DOUBLEPOST]Исто така ми вика дека не е најде хардверот кога ќе го приклучам телефонот со уесбе кабел во компјутер >?Daj tocna sifra na HTC-to (model broj).[DOUBLEPOST=1392890109][/DOUBLEPOST]
Toj телефон и онака е спор уште да го утепаш со Анти-вирус. Никако.
Nexus 5 ти е топ телефон а верувам ќе ти биде добар во наредните 3-4 години и плус е поефтин од HTC Оне, за перформанси мислам дека е и подобар од HTC-то.Имам некои планови за три месеци да земам екстра телефон, кој би го користел 3-4 години, бидејки не сакам да менувам телефони, Сони Ериксонот што го имам сега ми е веке 6 години. Планирам да не жалам пари за телефон и да купам нешто квалитетно.
Па барам некои препораки...
Не сум многу во тек со тоа што ке се случува наредниве неколку месеци па би сакал поупатените, да ме упатат дали би излегувал наредниве два-три месеци нов модел од некој добар телефон.
Ги разгледував и пост пејд опциите на нашиве оператори и некако најмногуми се прави договор со вип.
Моментално пик број еден ми е. HTC ONE
Дајте ми некое мислење за него, или за некој поефтин телефон со перформанси кои се на задоволително ниво.
Зошто да земиш ХТЦ ОНЕ а велиш дека сакаш да го користиш 3 години ? Земи Нексус 5,Ноут 3,или па S5 би требало да излези за 1 месец максимум,така да рачунај до Април или Мај ќе го има во МК но со астрономска цена,во Вип најверојатно 40.000.Имам некои планови за три месеци да земам екстра телефон, кој би го користел 3-4 години, бидејки не сакам да менувам телефони, Сони Ериксонот што го имам сега ми е веке 6 години. Планирам да не жалам пари за телефон и да купам нешто квалитетно.
Не сум многу во тек со тоа што ке се случува наредниве неколку месеци па би сакал поупатените, да ме упатат дали би излегувал наредниве два-три месеци нов модел од некој добар телефон.
Ги разгледував и пост пејд опциите на нашиве оператори и некако најмногуми се прави договор со вип.
Дајте ми некое мислење за него, или за некој поефтин телефон со перформанси кои се на задоволително ниво.
Имам некои планови за три месеци да земам екстра телефон, кој би го користел 3-4 години, бидејки не сакам да менувам телефони, Сони Ериксонот што го имам сега ми е веке 6 години. Планирам да не жалам пари за телефон и да купам нешто квалитетно.