Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ако може мала помош, земав од ВИП на поени Нокиа Лумиа 520, ако може мал review на телефонот, нормално и некој искуства ако има нека пише. :)
Читав нешто по интернет, али би сакал да слушнам и од некој што го користи или користел, или па некој што се бави со продажба/сервисирање на телефоти.(знам дека на форумов има такви)
Исто така ме интересира вака како што е скроз нов( не е ни уклучен), колку би можел да го продадам, бидејки веке имам телефон.

Секоја помош е добредојдена. :)
Телефонот е од ниска класа т.е. budget phone за масовна продажба ...
нема јаки перформанси, нема солиден екран, камера, блиц итн ... ревју имаш на гсм арена
што телефон имаш сега?

за продавање пиши каква боја е и дали е кодиран на вип

Телефонот е од ниска класа т.е. budget phone за масовна продажба ...
нема јаки перформанси, нема солиден екран, камера, блиц итн ... ревју имаш на гсм арена
што телефон имаш сега?

за продавање пиши каква боја е и дали е кодиран на вип

Работи на сите мрежи.

Ако се решиш да не одиш преку ВИП, пушти ми ПП ги имам на лагер...

Дали имате Nokia Lumia 920 ?? Имам Note 2 користен 2-3 месеци, со бампер футрола и скрин протектор уште од првиот ден, значи како нов. Некоја трампа да направиме, да се договориме. :)

Дали имате Nokia Lumia 920 ?? Имам Note 2 користен 2-3 месеци, со бампер футрола и скрин протектор уште од првиот ден, значи како нов. Некоја трампа да направиме, да се договориме. :)
ај дај цена на note2

Прашање како работи Блекбери q5 со припејд картица на вип без 3г и wifi интернетот?

немам лумиа 920 ама пиши на пп цена и повеќе инфо за ноте 2

Имам Sony Xperia Miro и проблемот е што некогаш е нормално кога ми врти некој си ѕвони и вибрира, а некогаш пак само вибрира, а не ѕвони. Во што е проблемот ?

Не ми е колку да го продадам, барам Lumia 920/925, не ми се останува без телефон додека не најдам. :)

Има ли некој Nokia Lumia 920/925 за продажба или трампа ??

Nokia-Lumia-920-O2-UK.jpg

Трампам Самсунг i9300 бел, стакло зачуван, за Нокиа Лумиа 920, кој има нека повели за трампа

Тие што барате Лумиа 920 да ми се обратите во ПП. :)

како може да се види колку е стар смартфонот и колу е користен станува збор за самсунг с3

Ај ако има некој расположен да ми објасни шо е фората со оние дубајските мобилни :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom