Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За што телефон се работи ?Луѓеее итно итно итноо.
значи толкав малер сум што ќе си пукам в главааа..
телефонот нов 2 месеца уште нема ми падна од раце и му пукна екрано..Арноо ама се си работи перфектно, како ништо да не се десило,тачот си функционира и слики и се..И сеа дали со гаранција можат да ми го сменат?Ако не, дали може ич да не го менувам само да ставам фолија одозгора и така да си терам или може нешто да му штети на телефонот.
И најбитно, колку пари е да се смени?
Хахаха кој будала би му го примил ?Оди со гаранцијата кај што го купи.
За што телефон се работи ?
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 19:02 ---
Хахаха кој будала би му го примил ?
механичко оштетување не подлежи под гаранција
Сеуште нема за него тачовиGalaxy ace 2 иначе..
Баш сега го гледав само она стакленцето му е пукнато, фала богу други проблеми што нема..Баш и мислев ако ми е многу скапо ми го оставила така додека не си соберам пари колку шо треба, глупо ми е мама и тато да ги тормозам со пари заради тоа шо сум сува исушена во рацете и непажлива...
Иако да, малку е грдо на изглед али шта чеш..![]()
Нема сеуште резервен дел - тачскрин за да се замени (освен ако не одговара од S7562 најверојатно е истиот само Duos што пишува)И сеа? ај објасни подобро![]()
Нема поправка за тоаiphone 3g ne mu raboti wi fi, ne ni saka da go ukluci pokazuva se deka e isklucen, nekoj da ne znai kolku cini popravkata.
Нема сеуште резервен дел - тачскрин за да се замени (освен ако не одговара од S7562 најверојатно е истиот само Duos што пишува)
![]()
Се е исто, само шо предната и двете точки(рецензори ли се викаа хаха да не се брукам) се скроз на другата страна, али нема веза мислам.
Во секој случај, фала![]()
Нема сеуште резервен дел - тачскрин за да се замени (освен ако не одговара од S7562 најверојатно е истиот само Duos што пишува)
![]()
--- надополнето: 13 февруари 2014 во 21:59 ---
Нема поправка за тоа
Па нема оправка друже, вифи чипот е рикнат ... така со расипано вифи, ако е сочуван макс. 1500 ден може да го продадеkako toa mislis nema popravka, nemoze nikako da se popravi li ? bidejki moj drugar ima 3g so ovoj defekt i saka da go prodade, za kolku kje moze da go prodade odprilika ?
Nexus 5 кој се продава официјално и во ВИП, дали телефонот работи само на ВИП картичка или може да работи и на останатите ? Прашувам затоа што од пред 4 години купив Nexus S кој на кутијата пишуваше дека работи само на ВИП картичка меѓутоа си работеше на сите останати мрежи. Има некој искуство со Nexus 5 купен од вип ?