Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да го наместам името на телефонот т.е. на блутуТ нели.. и има да го потпишам.. за HTC Touch.:) Help?

Еј сум забораил веќе ... ај пробај дали ќе се смени во тој делот ако му пишеш име на корисникот кај беше точно незнам

Каде може да најдам Сони Ериксон валкмен слушалки.
DPY901541-BLK.gif

вакви.

Иам Wi-Fi на W705i. Се конектирам преку тоа кај мене на Вајрлес, и коа ќе сакам да посетам било која страна ми вика Internet Settings Missing. до Вчера вака не ми праеше. Чаре?

Планирам да купам нов мобилен оваа недела. Ми се допаѓа Lg kc550 некои другари ми рекоа дека не е добар и за тие пари има подобри, не ги бивало Лг телефоните... Да ги послушам ли другарите? Да почекам и разгледам уште некои телефони или да го земам овој. По можност би сакал некој да ми даде свое мислење ако досега го имал или го користел овој телефон.

lg-kc550.jpg

lgkc550_sc.jpg

Планирам да купам нов мобилен оваа недела. Ми се допаѓа Lg kc550 некои другари ми рекоа дека не е добар и за тие пари има подобри, не ги бивало Лг телефоните... Да ги послушам ли другарите? Да почекам и разгледам уште некои телефони или да го земам овој. По можност би сакал некој да ми даде свое мислење ако досега го имал или го користел овој телефон.
Послушај ги другарите арно ти мислат, елќиво не го бива има некоја напумпана камера што незнам колку ја бива и слаби функции, разгледувај си други телефонки :vozbud:

Имам Нокиа 6600 Слајд ако некој знае да ми каже дали може да се стави пасворд на пораките????Ако знае нека каже и како.:back:

Сони ериксон Ц510 прима само т-мобиле картичка може некој да објасни дали може да се направи да работи и на космофон и колку би чинело тоа :helou:

Сони ериксон Ц510 прима само т-мобиле картичка може некој да објасни дали може да се направи да работи и на космофон и колку би чинело тоа :helou:
ke go otklucis kaj nekoj od mobilarive :) :helou:

Треба да се декодира телефонот зошто е заклучен на мрежа т.е. да работи само на т-мобиле ... после декодирање ќе можеш да ставиш картичка од било кој оператор :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom