Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.jar so e fajlot ke dL i ke gi stavis na mob bi trebalo da ti gi prepoznavaКако да ставам игри на Samsung U700 од компјутер? Ќе ги симнам и двете варијанти од www.zedge.net и кога ќе ги стаам во мобилен да ги инсталирам ми дава Ансупортед Фајл.
.jar so e fajlot ke dL i ke gi stavis na mob bi trebalo da ti gi prepoznava
barem taka raboti vo e250
Пробав и со двата фајлови (.jar и .jad) и пак не сакаше. И мене чудно ми падна зошто на Сони Ериксонот така ставав.
Sakam da go zemam Sony Ericsson G 705i
Nekoj sovet, dali e dobar telefonot, da ne se neso falicni pa se tolku eftini na pretplata?
ic ne se misli zemaj top mob zs za tie pari e ogranicen period dan ti zavrsi ponudataNa pretplata od 500 denari go zemas za 990 denari, telefonot stvarno izgleda super, se wi-fii e, najmnogu za toa go zemam
Слушам по реклами дека може да се префрлиш на VIP а при тоа да си го задржиш префиксот (071 во мојов случај. ). Како се прави тоа ако може некој да ми каже.
AdRi* напиша:Знае ли некој дали има начин да го лоцираат телефонот,без IMEI бројчето??
Денеска ми го украдоа,бев во полиција,ама ми рекоа дека не можат да направат ништо оти ем и оти не е од Македонија купен.
Инаку Nokia n95 e.Фала