Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се декодира телефонот зошто е заклучен на мрежа т.е. да работи само на т-мобиле ... после декодирање ќе можеш да ставиш картичка од било кој оператор :smir:
И колку чини тоа? :)

Па претходно тој дечкото никропхилија мислам дека му беше никот даваше цени ... Али ок нема врска Фала :)

Ај по втор пат :) Имам нокиа н79, не ми се појавува нигде фм трансмитерот, немам опција да го активирам, а во упатството стои дека има трансмитер, направив се точно како во упатството (отидов во music player, па options, или како и да идеше) и воопшто нема опција за активација на трансмитерот. Софтверска/хардверска грешка, или што е проблемот?

ЗЕНА МИ ГО ИСПРА МОбилниоТ СО МИ БЕШЕ ВО ТРЕНЕРКИ И СЕГА НЕ РАБОТИ
КАКО ДА ГО ПОПРАВАМ?
ДА СМЕНАМ БАТЕРИЈА???? :nesum::nesum::nesum::smir:

ЗЕНА МИ ГО ИСПРА МОбилниоТ СО МИ БЕШЕ ВО ТРЕНЕРКИ И СЕГА НЕ РАБОТИ
КАКО ДА ГО ПОПРАВАМ?
ДА СМЕНАМ БАТЕРИЈА???? :nesum::nesum::nesum::smir:

Yeah sure ... извади ја батеријата и што побрзо на сервис на чистење + батерија секако ќе треба да менуваш + може уште нешто ако е зезнато

Yeah sure ... извади ја батеријата и што побрзо на сервис на чистење + батерија секако ќе треба да менуваш + може уште нешто ако е зезнато

Ti daov zeleno kockice ama moram da ti se zablagoedaram i tuka ! fala brat mnogu :salut::helou::helou:

А може и ништо да нема :) Барем 3-4 пати сум отворал телефони кои буквално пливале во вода, а со еден и со пливање од езеро излегував :) само сушење и проработуваа :)

А може и ништо да нема :) Барем 3-4 пати сум отворал телефони кои буквално пливале во вода, а со еден и со пливање од езеро излегував :) само сушење и проработуваа :)

Така де и ја сум спасил телефон што пливал со фен, немора да значи дека ќе има дефект ... ама не е трајно решение ... најдобро во сервис на чистење да не фати корозија и сл. и обавезно батерија надвор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom