Џ
Џонтра Волта
Гостин
Каква нервоза ми ствараат такви ретардирани постови, што би рекол татко ми МИ ВРИЕ!!!
Отвори тема Најглупи постови, баш ќе одговара за вакви имбецилни и малоумни мислења бем му тромајки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква нервоза ми ствараат такви ретардирани постови, што би рекол татко ми МИ ВРИЕ!!!
Ако во пазарот е промена на името, Заев има да падне побрзо и од Грујо.
Грујо е 9 години мна власт...![]()
И следуваНе ми е јасно како може, екипа како Булс, со толку долга и квалитетна клупа, со толку многу офанзивен потенцијал во неа, да има толкави осцилации во еден натпревар, и тоа во текот на цела ебана сезона? Тибодо ќе има многу одговори на кои ќе треба да одговори ова лето ако патот на Булси заврши во оваа серија.
Само еден господ знае што бара у темаваA ako ne e spremen, koga ce mozi pak da odgovara?
За волја на вистината, денеска ќе излезат на собир слободоумни, патриотски и демократски определени граѓани
Како е со закон регулирана ова работа, пример во Битола на широк сокак се поставени тезги на една има наочари за сонце на друга домашно правен накит на трета играчки и бижутерии на четврта стари работи петта книги стари и часописи... тоа фирми ли се занаетчии, како и кој им дава дозвола таму да продаваат и на кој и како му плаќаат даноци, дал се водат како занаетчии или трговци ????
фискални не даваат а се на најпрометна улица каде шета и полиција и народ и инспекции
Готово, крај. Прснав од смеењеБрат на битпазар продаваат динамит, ти за цвикери си се фатил.
Готово, крај. Прснав од смеење![]()
270 "пукам од смеа" смајлиња. Како ти успеа жити се.
Не ми се верува дека ги броев да видам дали онака си лупнал бројка или и ти си ги броел
![]()
Што има да ги бројам бе, само еден ред ќе изброиш и ќе помножиш по по бројот на колоните. Не ми требаа повеќе од 15 секунди.Не ми се верува дека ги броев да видам дали онака си лупнал бројка или и ти си ги броел
![]()