Пост на кој сте се изнасмеале

Каква нервоза ми ствараат такви ретардирани постови, што би рекол татко ми МИ ВРИЕ!!!

Отвори тема Најглупи постови, баш ќе одговара за вакви имбецилни и малоумни мислења бем му тромајки.

У темата за Нба
Не ми е јасно како може, екипа како Булс, со толку долга и квалитетна клупа, со толку многу офанзивен потенцијал во неа, да има толкави осцилации во еден натпревар, и тоа во текот на цела ебана сезона? Тибодо ќе има многу одговори на кои ќе треба да одговори ова лето ако патот на Булси заврши во оваа серија.
И следува
A ako ne e spremen, koga ce mozi pak da odgovara?
Само еден господ знае што бара у темава:lolzz:

Оваа е таа драма што и недостасува на форумот.

sky.png

Факт е дека фудбалските радости ги лечат сите болки. (-Баба Рада,2015)

Како е со закон регулирана ова работа, пример во Битола на широк сокак се поставени тезги на една има наочари за сонце на друга домашно правен накит на трета играчки и бижутерии на четврта стари работи петта книги стари и часописи... тоа фирми ли се занаетчии, како и кој им дава дозвола таму да продаваат и на кој и како му плаќаат даноци, дал се водат како занаетчии или трговци ????
фискални не даваат а се на најпрометна улица каде шета и полиција и народ и инспекции
Брат на битпазар продаваат динамит, ти за цвикери си се фатил.
Готово, крај. Прснав од смеење :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

270 "пукам од смеа" смајлиња. Како ти успеа жити се.

Не ми се верува дека ги броев да видам дали онака си лупнал бројка или и ти си ги броел :kafence:

109.jpg

Не ми се верува дека ги броев да видам дали онака си лупнал бројка или и ти си ги броел :kafence:

109.jpg
Што има да ги бројам бе, само еден ред ќе изброиш и ќе помножиш по по бројот на колоните. Не ми требаа повеќе од 15 секунди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom