- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.649
ДиКеј,
Она кога ќе дојде чистачката на работа и ќе ти шепне:
„Филип, да не ти треба гатачка?“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДиКеј,
Она кога ќе дојде чистачката на работа и ќе ти шепне:
„Филип, да не ти треба гатачка?“
Драга, не знам шо кур му е на сабјава, ама сапун не сум чепнал оддамна, жими се.
![]()
[DOUBLEPOST=1433296349][/DOUBLEPOST]Инаку обратен е редоследот али нема везеЗнам дека сум досаден веќе, ама тежок мајндфак ми се дешава со Боро и сапуните
ПЕТИОТ сапун исчезна денеска, по пауза од недела дена ако не се лажам
Никој нема логично објаснување once again, пошто никој точно не се сеќава на работите
Океј, прозорот од купатило ни беше затворен повеќе од седум дена и тоа дефинитивно вроди со плод
Се враќам од баскет, мијам раце со сапунот, седам пред лап топ и гледам МЗТ-Куманово, идам да се шишам, кога се враќам дома, татко ми ми вика ГО НЕМА САПУНОТ
Е значи како се погаѓа цело време, татко ми е во коматозна состојба кога се враќа од работа и баш кога ќе стане од спиење открива дека фалат сапуни. Ако не месечари и да ги јаде сапуните, еве на
Мајка ми вика можно било дух да сме имале во куќата
Поентата е што никој не се сеќава дали во даден момент вратата од купатило била отворена
Јас се сеќавам дека кога искочив од купатило само ја допрев вратата, баш помислив дека не сум ја затворил добро чешмата, ама од икс причини не се вратив назад
Седев со отворени врати и имав директна глетка на купатилото, ама не се сеќавам дека видов како Боро излегува од купатило.
Ми текнува дека во еден момент ми се вртеше пред нозе кога јас влегував дома (пред купатилото), ама дали беше во моментот кога се вратив од баскет или кога се вратив од шишање господ знае
Татко ми не се сеќава дали кога отишол до купатило, вратата била отворена или не
Ваљда не е Боро факинг гение да си отвори врата, па после да ја затвори
Ќе скинеше конци досега мачево со пет изедени сапуни, скраја да е
Друга мачка што влага кај нас дома е женска му ПуфиАма мачката е предебела за да изведе нешто такво
Мојата теорија како и секогаш е дека јас не сум ја затворил целосно вратата, Боро ја бутнал и си влегол и го изел сапунот, па си излегол надвор, додека јас сум ѕверел баскет на телевизија, а татко ми не се сеќава дека начекал отворена врата пошто уште бил заспан
Пет сапуни отидоа, уште немаме цврсти докази да обвиниме некого
Патем решивме да провериме да не случајно ги бутка Боро позади машината, каде што беше непрегледно. Ја поместивме специјално и нормално нема ни трага ни глас од сапуни...![]()
Ми го избришале постот бре..
[DOUBLEPOST=1433296349][/DOUBLEPOST]Инаку обратен е редоследот али нема везе![]()
Затоа ја на време реагирав,и го опнав овде у архиваМи го избришале постот бре..![]()
И ја не знам кој им е филмот со бришење постови.Ми го избришале постот бре..![]()
И тоа ако размислиш, ова почна од кога стана @Peja989 супер модератор. Случајност?![]()
„Објективните„ заклучоци и сознанија се својствени за „објектите„: човекот е субјективно битите, склоно кон грешки и желба за високоумие, кое редовно завршува во самоизмама.
колт е невозможен со тај сапун
[DOUBLEPOST=1433296349][/DOUBLEPOST]Инаку обратен е редоследот али нема везе![]()