Пост на кој сте се изнасмеале

Дарди зборува за освоениот медал на САД на СП у кошарка. Се мочам од смеење :pos::pos:
:cuc: , американците секоја чест , све си беше според очекувањата, нека ни е со среќа уште една титула. САД треба да настапува посебно со своите 50 држави, и повторно би играле финале две амерички држави.

А нашите северни соседи и овој пат слават порази, ако читаш на форум ќе се збуни човек ќе помисли тие победиле.

се гледа дека човеков е тука за пропаганди ширење, чисто ме интересира само кој го спонзорира.

дарди после утакмицата
randymarshjizz.jpg

Ич не е за смеење работава. :)

Треба да го преместат муабетов. Не е за оваа тема.

Секако оти не е за смеење. Смешен беше огласот кој го цитирав. Се е плус. :)

ако сте користеле кажете нешто повеќе
Не практикувам вештачки-хемиски и разни гуми и пластики за вакви дејанија-дејствија и задоволства,
само природно (натурал ли се вика сега во 21 век) во тоа време и ги немаше овие лајна,дури и на чешмите, чепурките беа од кора од дрво. А да те прашам дали тие на дување имаат во средината природно жбунче-грмушка,топлина и влажност.
-------------
Сега ајде трчај на пазар 20 денари вади од џебот купи и Е.., и е.. во природно бар,Упаство може да попбараш од продавачот.Прегледај го приврзокот 102387 Прегледај го приврзокот 102388 Прегледај го приврзокот 102390 Прегледај го приврзокот 102391 ... откога ќе завршиш,потоа не се фрла динчето, ако не ти нешто јасно прашај за дополнителни информации..
Анчо цар си!!! Како си ме насмеал, од столче се превртив:pos::ROFLMAO:

Отруени сме медиумски. Пушташ(е) А1 - метеор ќе не погодит за 1 сат. Пушташ Сител, Гуевски со неговото искуство во боксот го пречекал метеорот и со аперкат го вратил во мајчина му.
:pos:
True story...

Еј педери стајте ме у таа групата на ФБ бе, да ви бидам и ја другар хаха :D

(нема да ви плачам по трансфери :pos:)

Ни еден ни два му враќа единственото женско у темава

пасс Фергие не споделувај.

п. с. сутра, ако не е проблем.

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom