- Член од
- 1 октомври 2012
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 46
Уште не научи бе![]()
Абе мајку ти се наебам глупа, немој да ме цитираш во оваа тема да не ти ебам и живо и мртво у фамилија.
ДА; НЕ НАУЧИВ ПРАТИ ЈА МАЈКА ТИ ИЛИ СЕСТРА ТИ ДА МЕ НАУЧИ, важи. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште не научи бе![]()
Срам да ти е.Абе мајку ти се наебам глупа, немој да ме цитираш во оваа тема да не ти ебам и живо и мртво у фамилија.
Тоа е нескафе, а нескафе има комплекси од темава така да е нормална реакцијава.!Срам да ти е.
Тоа е нескафе, а нескафе има комплекси од темава така да е нормална реакцијава.!
Кај си бе нескафе фалиш...!![]()
Најпосле и јас да ја запознам легендатаТоа е нескафе, а нескафе има комплекси од темава така да е нормална реакцијава.!
Кај си бе нескафе фалиш...!![]()
Знаеш кое е најпаметно правило кое сум го слушнала: Никогаш не почнувај прв, ама кога ќе те нападнат дај се од себеНеписмениот мисли дека само он знае да пцуе. Не е свесен што пишува и на кого. Нема проблем и ја знам да изнаредам се по ред ко кочијаш, мајмун еден.
Абе мајку ти се наебам глупа, немој да ме цитираш во оваа тема да не ти ебам и живо и мртво у фамилија.
Se zbori deka i na plocki so glavata padnal koga go ispustile.Те испуштиле од раце предвреме а?![]()
А живо и мртво у фамилија може?Se zbori deka i na plocki so glavata padnal koga go ispustile.
p.s Ne mi pcuj majka![]()
А живо и мртво у фамилија може?![]()
Што имам јас заедничко со Сити МолНес, како е во Сити Мол, имате гужви.?
Цар (иако ќе треба клик на стрелкана горе за да ги видите сликиве)