- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 2.956
Сум те приметил тебе само бомбандираш една скопјанка на инстаграм...ајдук@The Edge^ ако си на инстаграм види оваа шо ќе ја бомбардирам дали е од Валандово![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум те приметил тебе само бомбандираш една скопјанка на инстаграм...ајдук@The Edge^ ако си на инстаграм види оваа шо ќе ја бомбардирам дали е од Валандово![]()
Сум те приметил тебе само бомбандираш една скопјанка на инстаграм...ајдук
Море од кај знаеш???Ти доста се правиш партали по свадби.
Кој си бе ти на инстаграм има максимум 20 машки во followers?Сум те приметил тебе само бомбандираш една скопјанка на инстаграм...ајдук
Море од кај знаеш???
Претпоставував [emoji2]Комшијата на невестата е тука,како да не знам.
Ненеее повеќе има...ај на пп ќе ти ја кажам [emoji2]Кој си бе ти на инстаграм има максимум 20 машки во followers?![]()
Претпоставував [emoji2]
Дома.
Во Валандово. xD
Јок, утре на факс, да се обадиме таму требаНе отиде у хавана бе ?
И ти ли трчкаш женски од тука бе?А така ли?
Да ми се фатиш за мандало.
На озбилна нота, можно е некој од наредниве викенди да идам накај Валандово, ке те барам за по некое пивце.
пасс Фергие не споделувај.Еј педери стајте ме у таа групата на ФБ бе, да ви бидам и ја другар хаха
(нема да ви плачам по трансфери)
Eee неможам немам нет на тел само од веб гледам инста@The Edge^ ако си на инстаграм види оваа шо ќе ја бомбардирам дали е од Валандово![]()