Пост на кој сте се изнасмеале

Авионот лесно ќе биде трансформиран во авион од друга авиокомпанија, ќе биде префарбан, излепени имиња на компанијата. кога ќе дојде денот тој полн експлозив ќе лета ниско под радар за да не биде регистриран и тоа на истата рута малтене веднаш зад редовниот комерцијален лет. Во него ќе има еден куп експлозив. Во одреден момент ќе го сруши или киднапира редовниот лет – на сличен начин како сега, но со таа разлика што радарите нема да покажат ништо бидејќи тој веднаш ќе го заземе местото и рутата на комерцијалниот авион и е продолжи да лета нормално до градот кој е крајна дестинација. Но – наместо да слета на аеродромот тој ќе се урне во населено место.
Нешто слично ко 'Бугарски Воз' за избори. :pos:

:pos:
Иначе онаа ракометаркана на Савехов што ја викаат Санд саат време пред утакмица ја сретнав на Партизанска на семафори ни бришеше шофершајбна XD

20110202-savehof-karra-0040.jpg

Многу чудно многу чудно, не верувам толку во теориите на заговор ама според некои теории авионот е киднапиран од илуминатските масони, според ова песна Get It Started
на Шакира и Питбул и тоа уште од 2012 година , овдека се давало прикриени пораки за Малезија за авионот и за 2 пасоши,, А инаку еве ги зборовите на песната: Big news,
Pitbull,
Tom Cruise,
Mumbai
I lit up their December nights
Like the Fourth of July
Vanilla Sky
Thrilla in Manila
Knocking them out like Pacquiao
No Ali, no Frazier
But for now it's off to Malaysia
Two passports,
Three cities,
Two countries
,
One day
Now that's worldwide
If you think it's a game
Let's play
Dale

Во малезиски авион имало патници со украдени пасоши
http://www.dw.de/во-урнатиот-малезиски-авион-имало-патници-со-украдени-пасоши/a-17483469?maca=maz-rss-maz-pol_svet_timemk-4725-xml-mrss

?????????? И тоа станува збор баш за 2 пасоши и 2 држави:eek:

:vozbud:

Во темата: Најчудно и најинтересно додворување. Го исплукав цел монитор со сокот што го пиев во моментот. :pos:
Муабетов се деси на втор или трет состанок.

- Некад ќе те земам со мене у теретана.
- Ама не сакам да идам у теретана...
- А бе ајде што ти е гајле, многу подебели од тебе идат да вежбаат таму.

:icon_mrgr:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Македонија го поддржува територијалниот интегритет на Украина
Е ова ако не го застане Путин, не знам шо друго ќе може!!
Уште да ни се приклучат Црна Гора Родезија и република Науру па да ги потисниме Русите од Крим

Mnogu mi e zal sto pogresno ste me razbrale :-D
Jas zboram za zrel maz, sto znae koi mu se prioriteti u zivotot, nema vreme da gubi gledajki nekoi sto za pari ke mu igraat, znae sto se semejni vrednosti i odenje vo striptiz bar ne e na listata.
Vie mi zborite za nekoj tip koj ima devojka od onaka, ne znae dali ke ja zeni, uste e vo faza od zivotot koga ne razmisluva ni za brak, ni za deca, a kamoli ostamostojuvanje i osnovanje semejstvo.
Ne bi ni fatila decko sto smeta deka izleguvanjata, drugarite, pivo i fudbal, striptizitetite ili nesto slicno se pobitni od semejnite vrednosti.
I sega otvaram, nova tema, sto se semejni vrednosti? Dali vo naseto ni opstestvo postojat takvi, dali smetate deka odenje vo striptiz bar e edni od tie opsto prifateni semejni vrednosti?
I uste edni, dali dodeka imas semejstvo, treba da gi zabemaris vrednostite i da si dozvolis 'oddiska' i da otides vo striptiz bar?
Dali, n krjot, covek koj gi zanemaruva semejnite vrednosti, moze da bide glava na semejstvoto, da gi zastituva svoite zena i deca i pravilno da gi vospitamalite? Dobar primer li im dava
Pak da ne me sfatite gresno, ne vikam deka e loso da se ide u striptiz bar, da, moze, ama koga nema da imam nikakvi nameri za seriozna vrska (pretendiram utre den da imam semejstvo so licnosta) i nema da imam veke semejstvo.
Na zreli luge, pametot ne im leta po striptiz barovi.

море и за плачење е ова размислување.
на зрели луѓе паметот не им лета по стриптиз
на зрели луѓе паметот не им лета за по кафани
на зрели луѓе паметот не им лета за секс
на зрели луѓе паметот не им лета по другарите
на зрели луѓе паметот не им лета по осамостојување
на зрели луѓе паметот им лета ............................. им лета во еден правец, умреле!!!

valvoline упорен, ама троловиве кои му се спротивставуваат уште појше:

Im poraca li na tvoite po nekoe evro da ti pratat, skapicko e tamu....
:tapp:

Не се секирај, утре имам пет-шест нужници за чистење, ќе земам некое евро колку за леб да се има.

Можеби вас не ви е смешно, ама јас умрев од смеење на одговоров од Strider.

^ Тоа се вика: Пет-шест нужници да исчистам, колку за ручек ќе има...

- Вселената и Земјата се стари толку колку што се стари: проценети на 7,5-8 илј. години.
- дека светлината патувала милиони години, е евтин трик кој се вклопува во тековно важечкиот светоглед и претставува еднострано гледиште, кое денешните астрономи со леснотија го проблематизираат за вистинито.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom