Mnogu mi e zal sto pogresno ste me razbrale :-D
Jas zboram za zrel maz, sto znae koi mu se prioriteti u zivotot, nema vreme da gubi gledajki nekoi sto za pari ke mu igraat, znae sto se semejni vrednosti i odenje vo striptiz bar ne e na listata.
Vie mi zborite za nekoj tip koj ima devojka od onaka, ne znae dali ke ja zeni, uste e vo faza od zivotot koga ne razmisluva ni za brak, ni za deca, a kamoli ostamostojuvanje i osnovanje semejstvo.
Ne bi ni fatila decko sto smeta deka izleguvanjata, drugarite, pivo i fudbal, striptizitetite ili nesto slicno se pobitni od semejnite vrednosti.
I sega otvaram, nova tema, sto se semejni vrednosti? Dali vo naseto ni opstestvo postojat takvi, dali smetate deka odenje vo striptiz bar e edni od tie opsto prifateni semejni vrednosti?
I uste edni, dali dodeka imas semejstvo, treba da gi zabemaris vrednostite i da si dozvolis 'oddiska' i da otides vo striptiz bar?
Dali, n krjot, covek koj gi zanemaruva semejnite vrednosti, moze da bide glava na semejstvoto, da gi zastituva svoite zena i deca i pravilno da gi vospitamalite? Dobar primer li im dava
Pak da ne me sfatite gresno, ne vikam deka e loso da se ide u striptiz bar, da, moze, ama koga nema da imam nikakvi nameri za seriozna vrska (pretendiram utre den da imam semejstvo so licnosta) i nema da imam veke semejstvo.
Na zreli luge, pametot ne im leta po striptiz barovi.