Пост на кој сте се изнасмеале

Па мене не ми е ова за смеење пошто дечкото пробал да и објасни на девојката што е домино ефект преку користење на коцките од домино како пример за полесно да го сфати (пошто нели девојката не знаела што е домино ефект)

Од кај знаеш дека огледалото е огледало? :pos::pos:

You+can+t+beat+that+logic.+Words+of+a+black+boy_f34a3b_4876058.jpg

Којзнае на кој тaблета ефект бил типот во тој момент кога објаснувал :D
Трезен беше, ЖИМИ СЕ! Барем така ми се чинеше, освен ако е некој што не му се приметува пијанството. Иако тоа што го зборуваше беа тешки глупости, сепак речениците му беа поврзани и никако не даваше знаци дека е пијан или напушен. Тоа е најчудната работа, јас да ми се чинеше тој пијан не би напишал ништо, бидејќи и полошо сум гледал од пијани :D

На постов местото му е у темава:pos::pos:.
Емина: Ова е стварно тешка муженствена песна за пеење, Илма ја погледнува го засукува бркот и и се насмевнува.

Све е тоа супер, само што не е наука тоа. :)
Ако не било наука немало да се вика spirit science :) .
Кај ти е аргументот?

Ако отидам у матично и се прекрстам Лажица, тоа значи дека некој ќе ме брцка у супа?

од шо ми е глуп телефонов, на фб сум додал работно место (абер немам) и сите почнаа да ми честитаат, за да не испаднам ропак зедов и си аплицирав ама ништо ... :)

Баш дојдов во темава ова да го постирам. Се ова добро се додека не се јави во пожарна наместо во брза помош.

Супата.... па да, кога имаш премногу обврски земаш едно тенџере, го полниш со вода, ја додаваш мешавината за супа, го ставаш на оган и за 10ина минути имаш јадење кое си го зготвил набрзинка :)
Тоа се јадења кои ептен брзо се приготвуваат...... нивното време за подготовка неможеш да го споредиш со подготовката на турли тава, месењето пита....:)

И нема потреба да истине супата, онака од нога ја лапаш и испаѓаш од дома набрзина да не го испуштиш автобусот.

Нема потреба ни да ја вариш, ја истураш тоа мешавината од ќесата у грло, после пиеш врела вода и тоа ќе си се свари у желудник.
:pos:

:pos:
Бев со првиот дечко и сакаше да имаме односи, јас не знаев шо да му речам пошо ми беше многу срам и цела таква усрамена му реков
„Можи преку гаќи?“ :)
После то не ми праеше муабет цела вечер и го снема не ме бараше поќе кизне оти. А баш сакав преку гаќи. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom