Пост на кој сте се изнасмеале

Висина или дужина, биди поконкретен.

Брат, вака у средно на мсн им пишував на пи*иња....барав конкретност, да ми кажат што тие бараат. Не се заебавај, ме плашиш :) Се надевам не те интересира, него онака само си прашуваш :D

Во темата Ethical Hacking and Countermeasures

Курс: Ethical Hacking and Countermeasures - верзија
Од 29ти Јуни до 03ти Јули

Цени:
(Пред да ги видите цените земете вода и шеќер да не ви се слоши)

За пријавување и уплата до 1 Јуни - 1490€
За пријавување и уплата до 15 Јуни - 1650€
Cenive se za leksilium, a ne samo za seker i voda.
пффф тва пари ли се ? да ги најдам на улица нема да се наведнам да ги земам

:pos: :pos::pos:

од темата - смрдливиот колега

абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.

Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.

Да не му правиш семејно дрво па ти?

И у понеделник смрди?

:ROFLMAO::pos::ROFLMAO::pos:

од темата - смрдливиот колега

абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.

Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.

Да не му правиш семејно дрво па ти?

И у понеделник смрди?

:ROFLMAO::pos::ROFLMAO::pos:

Леле дај Тера нека земе следно првенство да пренесува :),барем квалитетен коментар и анализи ќе има.

Да да пола Македонија нема да гледа,само затоа што вие сакате да се гледа на Тера,а и никад нема да добијат право за пренос.Абе гледај те си на Сител и трајте си,да не биде ко со фудбалските првенства,па после да се цвика наоколу.
На што следуваше:

Уште го нападнавте дечкото дека поради негов предлог пола Македонија нема да гледа ракомет. :) Утре Сител нека направи прилог за него во вестите, затоа што е предавник и сака на голем број Македонци да им го одземе правото да следат натпревар во живо и да навиваат за Македонија! :D

На тој човек (vlatkobond), не смее да му се верува!

:pos:

Под казна Ивончето да ја омажат за мене и после милиончето да го инвестираме за купување на точно 859.154 метри квадратни плац во центарот на Скопје по цена од 71 денари од квадрат.
Ветувам дека со мене животот ќе и биде пекол, жими децата.
:D:pos::ROFLMAO:
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 00:32 ---
Браво, прав маж повеќе сака да гледа стомачни на испотени фудбалери отколку женска по прслук и гаќи!
Jas kako so znam fudbalerive igraat so dresovi,a ne golokurci.E sea ti ako gledas nekoja gej verzija na fudbal toa e drugo vise.

Sent from my iPhone using Tapatalk
:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom