Европско првенство за мажи - Данска 2014 | Франција шампион! |

Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека беше на првото светско 99та и не помина славно. Позицијата стручен коментатор стварно му одговара и нормално е дека луѓето да сакаат да биди тренер кога ќе го споредат со Антон Бошковски вчера на Сител и останати „на ф инта“ експерти кои ги гледаме.

Toa било др време др играчи..Тогаш бевме во стилот на Црна Гора сеа :D

Мислам дека беше на првото светско 99та и не помина славно. Позицијата стручен коментатор стварно му одговара и нормално е дека луѓето да сакаат да биди тренер кога ќе го споредат со Антон Бошковски вчера на Сител и останати „на финта“ експерти кои ги гледаме.
Да иако не значи дека ако дојде сега нема да има успех,само маубетов ми беше,едно е да бидеш у студио и да анализираш,а сосема друго е таму на клупата.

А бе луѓе горе долу сите тренери може ова да го изанализираат не е некоја научна фантастика. Поентата со Стефче беше што конечно постои убава емисија во која се анализираат вакви акции, а не дека треба да се земи за тренер пак. Сега за сега арен си е Обрван. Има грешки ама не е страшно.

Значи фактички по првата фаза 2/4 од Екс-Ју поминаа натаму. Слабо, за разлика од минатото првенство кога 4 тима беа во првите 6.
Во нашава група мислам дека Данска и Шпанија се скоро сигурни за полуфинале, во другава мислам дека може да биде малце понеизвесно. Како што заклучивме, секоја победа нас не носи над 9/10.место (кое во моментов изгледа прилично сигурно)

Нз дали приметивте ама Георгиевски во претходните утакмици кога ќе дадеше гол, во инфото што го даваат за играчите му пишуваше 21 год., а не 26 колку што има. Чудна грешка
И ми се уврте во глава таа песната што Данците ја пуштаат на паузи: Нешто идеше Оо-оо :D

Нз дали приметивте ама Георгиевски во претходните утакмици кога ќе дадеше гол, во инфото што го даваат за играчите му пишуваше 21 год., а не 26 колку што има. Чудна грешка
И ми се уврте во глава таа песната што Данците ја пуштаат на паузи: Нешто идеше Оо-оо :D

Да да и јас го приметив истото го направија врсник со Манасков .:pos:

I Na Branko neka mu pisat 22 godini i taman imame mlad no i iskusen sostav za naredno evropsko :D

Inace Goce ko Martins, imat lazeno za godinite :D

Ај ако може поставете го видеото од денешната емисија на Тера

Да да и јас го приметив истото го направија врсник со Манасков .:pos:
И во веснициве наши го пишува дека е роден во 1992 хахаха
Значи последниве госдина дена го убедувам татко ми дека типов не е толку млад и дека е роден во 87-ма. И кога ми дава весник пишува бил роден во 1992 и плус на утакмици кога ќе даде гол го пишуваат дека има 21 :pos: Ми вика, ете гледаш, во право сум бил цело време :pos:

Леле дај Тера нека земе следно првенство да пренесува :),барем квалитетен коментар и анализи ќе има.
Да да пола Македонија нема да гледа,само затоа што вие сакате да се гледа на Тера,а и никад нема да добијат право за пренос.Абе гледај те си на Сител и трајте си,да не биде ко со фудбалските првенства,па после да се цвика наоколу.

Тера нема да добие права на пренос тоа сигурно, барем не во наредните 10 години ( ма да ко шо тргнало уште некое првенство ќе сме активни како репрезентација), ама ако се радувате на тоа како Сител ги одработува преносите, и времето пред преносот од мечот и после тоа, тогаш не знам што да ви речам. Мизерија, од прв до последен таму.
Студиото „специјализирано“ за ЕП во ракомет, а тие акнале на средина фудбалска топка, и ред други за некого ситници, ама сепак боде во очи. Имајќи два канала, и очајна програма, тие емитуваат само еден меч дневно (кога не игра нашата репрезентација), дно дна. Ама нашле овци, па да пострижат малце.
Едвај чекам да им заврши договорот на нив.

Алфа со преносите од ЛШ се светлосни години пред Сител.

Чекајте бе, па свесен е тој дека Тера нема да добие права за СП или ЕП во ракомет, но поентата му е дека Сител доста неспособно го прати секое првенство што го пренесуваше до сега. А дека за фино да се испрати првенството не треба премногу пари или не знам што друго, а доказ за тоа едно емисиче на Тера со една масичка и табла.

Уште го нападнавте дечкото дека поради негов предлог пола Македонија нема да гледа ракомет. :) Утре Сител нека направи прилог за него во вестите, затоа што е предавник и сака на голем број Македонци да им го одземе правото да следат натпревар во живо и да навиваат за Македонија! :D

Утре Сител нека направи прилог за него во вестите, затоа што е предавник и сака на голем број Македонци сака да им го одземе правото да следат натпревар во живо и да навиваат за Македонија! :D

Немој само ова, во затвор ќе заврши...:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom