Xibalba
Господин Господин
Уште 30цм
Висина или дужина, биди поконкретен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 30цм
Висина или дужина, биди поконкретен.
Математички доказ дека Даниел нема шанси да победи на Балканскиот Х Фактор![]()
Борко
Кире Лазаров бил партнер на матура на Каролина иначе
Едукација во сите теми . Подвижна реклама !![]()
Курс: Ethical Hacking and Countermeasures - верзија
Од 29ти Јуни до 03ти Јули
Цени:
(Пред да ги видите цените земете вода и шеќер да не ви се слоши)
За пријавување и уплата до 1 Јуни - 1490€
За пријавување и уплата до 15 Јуни - 1650€
Cenive se za leksilium, a ne samo za seker i voda.
пффф тва пари ли се ? да ги најдам на улица нема да се наведнам да ги земам
абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.
Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.
Да не му правиш семејно дрво па ти?
И у понеделник смрди?
абе ако ви се верува, оди у ВЦ да кења, и после него влегувам јас, абе ВЦ-то не смрди на гомна туку смрди на него, на тоа небањатото.... ете до толку страдам.
Нешто повеќе,за неговото потекло,корени,предци,години,брачна состојба,здравје.
Да не му правиш семејно дрво па ти?
И у понеделник смрди?
Леле дај Тера нека земе следно првенство да пренесува,барем квалитетен коментар и анализи ќе има.
На што следуваше:Да да пола Македонија нема да гледа,само затоа што вие сакате да се гледа на Тера,а и никад нема да добијат право за пренос.Абе гледај те си на Сител и трајте си,да не биде ко со фудбалските првенства,па после да се цвика наоколу.
Уште го нападнавте дечкото дека поради негов предлог пола Македонија нема да гледа ракомет.Утре Сител нека направи прилог за него во вестите, затоа што е предавник и сака на голем број Македонци да им го одземе правото да следат натпревар во живо и да навиваат за Македонија!
![]()
На тој човек (vlatkobond), не смее да му се верува!
Пак некој дркал на свеќите!
Ретко кога вака сум бил нетрпелив пред утакмица на Македонија.
Се надевам дека се ќе испадне како што треба за Унгарија!
Цркни Сител.
На сите им се менува формата од утакмица во утакмица само Манасков е константо глуп
Mene bivsata mi trcase pred tv na prsluk i na gakji.Koga bese polufinaleto barca-celzi,jas takov nakurcen cel,duri i zilata na celo mi se poznavase i mislev deka u sekoj moment ke napravam super saiyan transformacija,ona ide i so nekoi glupi prasanja me zamara i zemav ja zakluciv u spalna
Под казна Ивончето да ја омажат за мене и после милиончето да го инвестираме за купување на точно 859.154 метри квадратни плац во центарот на Скопје по цена од 71 денари од квадрат.
Ветувам дека со мене животот ќе и биде пекол, жими децата.
Браво, прав маж повеќе сака да гледа стомачни на испотени фудбалери отколку женска по прслук и гаќи!
Jas kako so znam fudbalerive igraat so dresovi,a ne golokurci.E sea ti ako gledas nekoja gej verzija na fudbal toa e drugo vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izbrisala i FB i Twitter. Srce toa, ja maltretiraat segde losite deca![]()
Ма си отворила нов ФБ акаунт под име Rich Bitch.