Пост на кој сте се изнасмеале

Dragonborn122 во темата Помош 2 :pos:

sddefault.jpg

Без разлика дали е тарантула или не, пајак е. Пајаците помалку или повеќе можат да ти нанесат некоја штета.
Во летото кога ми влезе еден пајак во соба, 10цм голем..... 10 минути го тепав и едвај го убив.
Од тогаш трауми ми се набија од тоа пајаците :D

Што пајак ќе беше тоа... :cuc:

А кога вика за време на тајм аут играме прва унгарска или втора руска додека играме со Исланд да не мислиш дека се рецепти за чорби.Тренер да нацрта тактика,да ја објасни и играчите да ја сватат за 1 минута е невозможно.Се што можеш да кажеш е ако приметиш нешто што играчот не го гледа како отвор во одбрана што се прави или каде грешиш ти во одбрана и да ги мотивираш.
Чорби :pos::pos::pos::pos:

Дан можеби ќе се премисли ама Мата нема да се премисли ќе си остана на мислењето дека ќе си остане во Челзи да освојува титули. :icon_mrgr:

:cuc: :drk: :ROFLMAO: :pos:
Лето 2014то, ни дојде од Базел,
во Швајцарија секој го газел
и никој не го мазел.

Му требало љубов, па дојде во Лондон,
на сево ова, му љубомори Рондон.
Пред 21 година се роди,
причина на раѓање: дупнат кондом.

Ова значи ќе си замине Мата
До година ќе игра против нас, и ќе не прави салата.
Ама битно купивме играч, нека е за атер.
На упраата, да им ____ _____ !

На прашањето
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)

Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.

Двата одговори.
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.
Лижи ја у шупак ондак ..

Во темата Лижење таму "доле"
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол :)
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто не :) Немој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.

Ех Лорике , Лорике
млада мераклике ...
:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom