Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
![]()
Да знаев дека ќе има толку резил и од други места ќе го пишев насловот "Крстоносни војни 2014".![]()
Без разлика дали е тарантула или не, пајак е. Пајаците помалку или повеќе можат да ти нанесат некоја штета.
Во летото кога ми влезе еден пајак во соба, 10цм голем..... 10 минути го тепав и едвај го убив.
Од тогаш трауми ми се набија од тоа пајаците![]()
Што пајак ќе беше тоа...![]()
ЧорбиА кога вика за време на тајм аут играме прва унгарска или втора руска додека играме со Исланд да не мислиш дека се рецепти за чорби.Тренер да нацрта тактика,да ја објасни и играчите да ја сватат за 1 минута е невозможно.Се што можеш да кажеш е ако приметиш нешто што играчот не го гледа како отвор во одбрана што се прави или каде грешиш ти во одбрана и да ги мотивираш.
Big ass spider.Што пајак ќе беше тоа...![]()
ова сите промашија ради тоа што велбек го промаши стадионот ... колегијалност, не сакале да му ја вадиме маста !!!!
Лето 2014то, ни дојде од Базел,
во Швајцарија секој го газел
и никој не го мазел.
Му требало љубов, па дојде во Лондон,
на сево ова, му љубомори Рондон.
Пред 21 година се роди,
причина на раѓање: дупнат кондом.
Ова значи ќе си замине Мата
До година ќе игра против нас, и ќе не прави салата.
Ама битно купивме играч, нека е за атер.
На упраата, да им ____ _____ !
Петиција за игнорирање на искомплексираниот валволин.
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто неНемој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.
Таму кај што го пикам куро, НЕ ЛИЖАМ.
Лижи ја у шупак ондак ..
Вака љубопитна сум за едно прашање па сакам да слушнам одговори од машкиот пол
Зошто сакате да ја лижете женската вагина, и ако не , зошто неНемој да ме сфатите погрешно ,it is very much appreciated , меѓутоа што има во ова за вас.
Ех Лорике , Лорике
млада мераклике ...