Мажите и спортот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Јас знам машки што не само што не ги интересира воопшто спорт , туку не ги интересира ни ништо друго :pos:
Вегетира . Работа - дома - спиење. Без женска цел живот. Едно до две кафиња у месец ќе излезе во град и тоа му е . :confused:

Да ве запознам со моите другари? Врска немат од спорт не ни знат што е тоа. Никат немат било каква топка фатено, уствари дали имаат видено топка. Едино снукер гледаат оти мислат дека е спорт и уметничко лизгање. Ја на пример ако сум дома само гледам фудбал и ракомет, ако има некакво европско или светско не ни искачам. Искрено и сам се чудам како можам да се дружам со такви кој не ги интересира спорт.

Да ве запознам со моите другари? Врска немат од спорт не ни знат што е тоа. Никат немат било каква топка фатено, уствари дали имаат видено топка. Едино снукер гледаат оти мислат дека е спорт и уметничко лизгање. Ја на пример ако сум дома само гледам фудбал и ракомет, ако има некакво европско или светско не ни искачам. Искрено и сам се чудам како можам да се дружам со такви кој не ги интересира спорт.
Е другариве твои се специфична сорта, дефинитивно. Снукер и уметничко лизгање - која комбинација.

Па фан клубовиве на форумов не се појавуваат кога кликаш “што е ново’’, да се појавуваа ќе видеше дали и колку се прати спорт, а прашање е дали ќе ја видеше некој темава дека постои пошто ќе беше најдоле пикната :icon_lol:
Се дружам со луѓе што пратат спорт и јас сум таков, си имам мои екипи што ги пратам редовно, а гледам и се друго што ќе се погоди од фудбал и баскет. Не гледам ракомет , т.е гледам колку да имам муабет, а и ми се присерува од еуфорииве , не поднесувам органски тенис и формула 1.

Секое машко што нема барем општи познавања од фудбал и кошарка играл ластик како мал. Женски што пратат спорт ги делам на три категории -машкуданки, позерки, исклучоци.
Објаснување што е офсајд на женско е најтешко нешто на светов, дрекањето и урлањето на головите на Кире и кошевите на Меккејлеб се еднакви на мачење.

Она од Чиро Блажевич е точно, како и да беше:
Ако не гледа фудбал, тај сине је педер.

Браво за Чиро. Од секогаш ми се допаѓале неговите умотворби, но оваа не ја знаев.
А ја викам дека постојат само три мушки спортови: фудбал, soccer и ногомет.

Не секој маж сака фудбал, ракомет, кошарка... еве пример јас, а знам уште најмалце 500 такви како мене во скопјево :)
130_0312_06_z%252Btoyota_supra%252Bfront_side_view.jpg

Мажите и спортот во љубов и секс:icon_lol:
Па да по спортот сум, и жени познавам што се по спортот, а во врска со дилемата на леандра, постојат секакви луѓе со различни интереси. Некои ги занима само бизнис, некои само коли, некои само кладилница, некои само жени, а некои се умерени во секое поле, динамични, разновидни со благо познанство од се.
Иначе не сум од тие "алфа мажи" што зборуваат само за фудбал или каков било спорт 24/7 што ги зафркнува една утакмица за 300 000 секој втор ден и никако да им влезе.
Пс. Столе ја изгуби кладбата, не даде со гледање гол.

Mene bivsata mi trcase pred tv na prsluk i na gakji.Koga bese polufinaleto barca-celzi,jas takov nakurcen cel,duri i zilata na celo mi se poznavase i mislev deka u sekoj moment ke napravam super saiyan transformacija,ona ide i so nekoi glupi prasanja me zamara i zemav ja zakluciv u spalna :icon_lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mene bivsata mi trcase pred tv na prsluk i na gakji.Koga bese polufinaleto barca-celzi,jas takov nakurcen cel,duri i zilata na celo mi se poznavase i mislev deka u sekoj moment ke napravam super saiyan transformacija,ona ide i so nekoi glupi prasanja me zamara i zemav ja zakluciv u spalna :icon_lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Збеснат. :D

.... Нешто во гради нели ви заигрува кога игра наша репрезентација да седнете со другари и да ја изгледате ...

Ја сум ги гледал у живо сите квалификациски утакмици на Македонија, на домашен терен (освен две-три, коа сум бил во странство) и ги чувам картите од сите.
Ја пратам од почеток нашата репрезентација, значи од првиот натпревар (со Данска).
Toа искуство, ми дава за право, да ти кажам, дека нашата репрезентација е способна да ме израдува, да ме растрепери, само ако се соберат и напраат торта за мене, која ќе ми ја сервират како изненаѓење.Дваес години тапкање у место, не се малку.

Ние гледаме Европско
И ние исто.
Нервоза пука, пцуеме, од маса се лета, се пцуе по фамилии, меѓу себе, по ракометари, едноставно по кој ти налета во тие 5 минти.
Ние не, покултурни сме. Гледаме и ќутиме.
Добро бе мажи вие спорт гледате или не гледате?
Гледаме.
Нешто фудбалче играте или не играте?
Играв како помлад, сега послабо.
Некој омилен спорт имате ли?
Фудбал и кошарка.
Нешто во гради нели ви заигрува кога игра наша репрезентација?
Не.
Имате ли вие машки другари кои ви ѕвонат на тел и ве викаат на фудбал или било што да изиграте рекреативно?
Како помлад често, сега веќе не.

:D :D :D

Зборува за колективизам на орда а се крсти во Карлин. Абе прав идол, нема проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom