Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.571
- Поени од реакции
- 18.054

Зошто Атлетико-Васко е прекинат ?
--- надополнето: 8 декември 2013 во 21:39 ---Се повредил Васко.
Цар еден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто Атлетико-Васко е прекинат ?
--- надополнето: 8 декември 2013 во 21:39 ---Се повредил Васко.
Дешафка намбр уан
Враќам се од чаршију.Очи ми бесфа неке птице невр гона флај.Саат беше негде около 4 и полумесечина,купују бурек за цел афтер,пита толика, нек се има, а пооооијма неам зшто.А ич не остаи за да му плату на таксисту.Жалу га,утепа га гњавејки и замарајки сс полумарсофско брмчење на шпиртуалан хроно дијалект.Место паре даде му четфрт и јогурт на драјвера.После знам дека еде делови од бурек куде комшију у двор, без да примету куде сам
Сс други зборови бија сам "незнам куде се викам" : )
Дешафка намбр ту
Записмо се куде мене пред искачање, златна ракиица еј.Исписмо мноо највише,бија сам Ѕунига у офсајд.
Искочисмо, сфе беше брзо,лудо,неповржано,гужвано,т'мно и сс спин ротацију и антигравитацију.Викам ке си цепам дома, не гу бива, ке падам у овер.Искочи од кафиќ ама немога да га најду излаз од плоштадГубија сам се како поп у диско, врту се како укакан рингишпил, али отиде некако дома, незнам појма ни ја како.Буду се како од мајку роден, место папочно црево туј ми е каиш али фармарке ги нема,уста бело прање ми фатиле, соба издиза на комиње,завеза ссфе корниз на теписон, нога ме болеше, што ли се дешавало еј
Тј вечер искачање ми беше 5 минута,спремање губење и спање,само на ситнице се сеќам,спушти ми се завеза пред очи, извадија сам се од багламе
Дешафка намбр чври hahhahaa чври
Идемо на псајвединг забаву у Галичник и ск дешава се диско ин д форест, губажа, тумач алкохол и сфе остало.Ракија огањ јака, тк сам испија наише ракију у мој живот.После забаву бесмо у Киселу Водуд у Скопје да одвеземо едно девојче у стан, ја мислеше дека смо у Битола на афтер : )
Улазамо у такси и ги викам на другари ај да фатимо такси
Овој ме потсети мама кд се напила једини пут у живот, на мој прф роѓендан, уцрвенила образи жена искочила на терасу и викала ги на гости да гу изведеф малце на ваздух, а веќ била на тарасу.
Поздраф Нездраф !
Од пред неколку викенди го имав едно од најлошите пијанства. Огромен дел не ни памтам. На роденден бев кај другар кај шо имаше секакво пиење, буквално немаше пијалак шо се пие а да го немаше у количини повеќе од 5 литра. Најбрутално беше што висев на балкон со двете нозе надоле, па ме тргнаа, а малце ми фалеше да ме нема сеа. Џапнав едно пиво на идење пошо жеден бев од виното црвено што го локав цела вечер, па коа влеговме у такси со уште тројца другари прашувам: Брат, сакаш пиво? - Не. Ти брат сакаш пиво? - Не, не. А ти брат сакаш? - Не бе, не замарај. И седам така се мислам и му викам на таксистот: Друже ти сакаш пиво?
На плоштадот џандари врие, ја се мавам у секој објект поголем од мене што е. И оние што се штандовине за книги кафеави, сум се прекачил и внатре сум седел. У дискотека не не пуштаа, а ја го замарав вратарот колку пари е ред булот што го пие да ми каже. На враќање накај дома кај што ја се симињам и треба сам да продолжам сум легнал одма на клупата на автобуската, а одма после тоа сум отишол у еден кафич (у 3 и пол навечер) и сум украл столче од надвор. Сум го влечел столчето едно 200 метра и сум му се јавил на домашен на другар еден и он ми кажуваше што, како да праам, у меѓувреме секакви муабети дур му правам. И ме натерал да го вратам, сум го вратил и после дома сум заспал по маица и боксерици, а надвор кочан ладно.
Утредента се будам, се фаќам за слепоочницата и осеќам ко да ме акнале со пендрак. Тоа ја дур сум зборел на телефон со другар ми вечерта, сум се ѕвекнал у некое дрво.
Јебига![]()
Бугарски во рака, ауфидерзен без мака!
Вчера беше класичен пример за тоа колку работа го чека Мацари и колку промени и тој самиот мора да направи ако сака да се задржи долго на оваа клупа, на страна го тргам фактот што мора да се појачаат на сите делови од теренот. Стојам на тоа дека е добар тренер али инат е и своеглав е, не се адаптира, последен пат кога Интер имаат супер тренер, Мур, бевме сведоци на што све е подготвен човекот за да издејствува идеална формација и игра од тимот, самиот се откажа од играчи кои ги бараше и за кои Интер потроши 30м евра ( кварезма и мансини ) само за да клубот почне да има добри резултати и да освои титула.
Интер само у периодот кога губеа 1-2, до водството значи, играа одличен фудбал, по голот на Гуарин паднаа ко хуморот на Деко што е паднат, на крај задоволни треба да се и со тој освоен бод, без разлика што Крилин ( поздрав Маки ) на крај утна шанса боља и од пенал. Среќа Касано вчера не сакаше гол да им даде, па у второ по дезертерска игра на еден играч ја неам видено.
Прво, растурање на кланот предводен од синдикалецот Крилин, второ, негување на офанзифен фудбал ко у Наполи што форсираше да ти ебам зажарената фаца ( поздрав Маки ), удри на напад је најбоља одбрана бем ти зажарениот, со ваква лабилна одбрана само тоа е решението, ко Конте што форсира со Јуве, поготово против вакви пармезански екипи све да им изнаебам ја на нив.
Машко си или женско?
Не е коза, тоа сигурно.
Spiro aj ako moze zlatnava ripka doma sto mi e da mi kazes sto vera e?
--- надополнето: 9 декември 2013 во 22:26 ---Д.
во последно време една колешка доста често ме бара на телефон за време на викенди, а кога имаме преку недела предавања се нешто не и јасно, па дури и глупости ме прашува.
што треба тоа да значи?![]()
прашај го вујко ти![]()
Човек ништо да не може да праша
--- надополнето: 9 декември 2013 во 22:26 ---
Човек ништо да не може да праша
--- надополнето: 9 декември 2013 во 22:26 ---