Пост на кој сте се изнасмеале

Шо сум направила еден вегански домашен пудинг со какао, агаве сируп и бадемово млеко... Дури ни мачорот не го јаде! :icon_lol:
Види ако има нешо црнци евреи кинези масони у комшии кај тебе принуди ги да го изедат,напраи барем едно добро дело со тоа срање од пудинг.

Во темата Зошто не доаѓа Дедо Мраз

Дојде кај мене еднаш, му кажав дека другарче ми е Сугнерот Боб од кајгана и избега, не ми даде ништо :(

Коњари е село во Општина Дебар, во околината на градот Дебар.
Селото е иселено и според пописот од 2002 година нема жители.

а пошто...

... епа затоа.

Претпоставувам за мене се работи...Инаку со задоволство би прифатил да сум модератор и на тоа поле баш ми би годело тоа. Но ми се чини леандричка дека нема да сака да сум во нејзиниот дрим тим :P
Се разбира дека Леандричка нема да сака.

Јас ептен сакам Сити да биде прв само ако ни се падне Баерн во 1/8 финале.
Ако не слободно нека завршат Баерн први.

Сакам кажам, не знам речам. :P Што ти е човече, отспиј малце... :D И така денеска ко те видов некако како потресен беше... (n)

:pos:

За мене до скоро да се биде точен беше недостижна уметност. Али од ден на ден сум се` подобра и подобра! :pipi:
Само понекогаш каснам, чисто колку да не заборавам како се преше тоа. :kez:
и не е толку до постот , туку да не го забораите девојчево кое е едно од “најстарите“ членови регистрирано овде, со долг стаж на форумов ;)

два дена се смеам на постов, не можев да го ставам вчера, серверот не ме сакаше :/

За неупатените, ако се' уште има такви :icon_lol: , првиот гол што го примија Бамберци беше со помош на ветерот, второ полувреме сменија страни и магија :vozbud:

Ова изгледа ветеров е на наша страна ова полувреме па еве 4-2 е сега!!!

Од темата: Забранета продажба на џамлии во Македонија
Мене ми текиња кога си игравме џамлии со Ставрогин он постојани ми викаше: што би се десило ако проголтам една? :)
Мене ми текнува кога си игравме со сестра ти, стално ме прашуваше што ќе биде ако голтне?

:X3:
:pos:

и не е толку до постот , туку да не го забораите девојчево кое е едно од “најстарите“ членови регистрирано овде, со долг стаж на форумов ;)

Kolku ubavo od tvoja strana. Fala! :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom