Пост на кој сте се изнасмеале

:pos::pos:

офтопик: а зошто Невена Ѓоргиева има прекар Дуња? :confused:

Имала две големи Дуњи али не иде множина за во презиме, па ете левата Дуња ја одбрале за прекар :icon_lol:

Што значи ова „бот“?:cautious:

Види глобус
Бот е онј чика што држи димну у руку и стои и рипка до ѕд и умира одма кд му стиснеш хачетири или па глеа надоле сс пушку у руку док га ти рокаш сс флешови и идеш да га кољаш а он се врти како усерен и незнае глава куде му е, а ти знаеш и затој му рокаш хедшот.Некој пут па убие те од нигде и изрипи од десно и си рипка и репетира га оној фенче знаеш га такфо најсмешно оружје у кантер

:pos:

ај јас женско сум, очекувано е да помислам на вакво нешто, ама ти Боби.... :D
Јас не помислив на тоа, ти одкога ме цитираше ми текна :D

Драга, професорка од средно ми чепкала низ сликите на ФБ, ја нашла таа од Ланистерови (за тие што не гледате ГоТ лавот им е заштитник) и еве ја како ми изнапишала во инбокс лекции како да не се занимавам со политики. Да и објаснам што е работата или да и вртам филм?
:pos::pos::pos:

Не знаев што збори прв пат кога прочитав, после кога ми текна :facepalm: го ставив каверот, утре ќе и вратам.

Ако не и одговориш со австралиско патриотска порака крајно ќе се разочарам.

http://mk.neciklopedija.org/wiki/Вангел_Божиновски
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Вангел Божиновски

Ова е статијата за спиритуалниот лидер на Хунзите. За етничкиот лидер видете Никола Гуевски. За водачот на октоподите видете Бранко Црвенковски.
Кога отидовме во куќата на вештерката, се чувстувавме како во бајка. Вангел е навистина прекрасен архитект.
~ Хансел и Гретел за куќата на вештерката.
%D0%9A%D1%83%D1%9C%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D1%98%D0%BA%D0%B0_%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0.jpg
Спомен домот на Мајка Тереза во​
Скопје

Вангелштајн (познат и како Вангел Божиновски на јазикот на Хунзите) е архитект, познат наркоман и духовен водач на слепите. Неговото име е кованица од зборовите Вангел и Штајн. Зборот Вангел (антички македонски: ВАΝΓЕΛЕ или ΒΑΝΓΕΛΙΣ) потекнува од Античка Македонија каде што значел за архитектура, а денес cè повеќе се користи поради тоа што модерна Македонија се стреми да ја достигне Античка во нивото на развој и се надева дека ќе успее со воведувањето на овој збор. Зборот şteïn е од германско потекло, што значи камен. Од етимологијата на зборовите вангел и штајн, и нивниот превод камен за архитектура, заклучуваме дека овој човек е пратен од Бога, кој е Македонец, да нè просветли сите. Автор е на Кодот на Вангелштајн, и кодот на куќата на Мајка Тереза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom