офтопик: а зошто Невена Ѓоргиева има прекар Дуња?![]()
Имала две големи Дуњи али не иде множина за во презиме, па ете левата Дуња ја одбрале за прекар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
офтопик: а зошто Невена Ѓоргиева има прекар Дуња?![]()
Што значи ова „бот“?![]()
Види глобус
Бот е онј чика што држи димну у руку и стои и рипка до ѕд и умира одма кд му стиснеш хачетири или па глеа надоле сс пушку у руку док га ти рокаш сс флешови и идеш да га кољаш а он се врти како усерен и незнае глава куде му е, а ти знаеш и затој му рокаш хедшот.Некој пут па убие те од нигде и изрипи од десно и си рипка и репетира га оној фенче знаеш га такфо најсмешно оружје у кантер
ај јас женско сум, очекувано е да помислам на вакво нешто, ама ти Боби....А ти на што си помисли?![]()
Јас не помислив на тоа, ти одкога ме цитираше ми текнаај јас женско сум, очекувано е да помислам на вакво нешто, ама ти Боби....![]()
Ne pijam alkohol...no ednas edno leto od cetvrt krigla bev kamen neznam doma kako sum si otisol..t.e me vratile so kola..ama ne pamtsm niso od taa nok...znam samo deka sum molcel i sum se smeskal celo vreme![]()
Драга, професорка од средно ми чепкала низ сликите на ФБ, ја нашла таа од Ланистерови (за тие што не гледате ГоТ лавот им е заштитник) и еве ја како ми изнапишала во инбокс лекции како да не се занимавам со политики. Да и објаснам што е работата или да и вртам филм?
Не знаев што збори прв пат кога прочитав, после кога ми текна
Не знаев што збори прв пат кога прочитав, после кога ми текнаго ставив каверот, утре ќе и вратам.
Haha i ja slusam srrpsko i sum odel po kafani ama SOKCE si pijam![]()
Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецето![]()
Не знаев што збори прв пат кога прочитав, после кога ми текнаго ставив каверот, утре ќе и вратам.
Сигурно ги провоцирал...дофрлал нешто, иначе без причина сигурно не би реагирале.
![]()