RickyLFC9
Модератор
Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецетоHaha i ja slusam srrpsko i sum odel po kafani ama SOKCE si pijam![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецетоHaha i ja slusam srrpsko i sum odel po kafani ama SOKCE si pijam![]()
ти си таа на видеото?
инаку погрдо за гледање од пијана девојка немане дека маж е убаво да се гледа ама па девојка
![]()
Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецето![]()
Нејќам да сум зависник бееееееееI da stavaat droga vo sokcinjata nema sansi da stanes zavisnik od ednas, a plus i ne ke znaes deka si nadrogiran. Ke si mislis deka imas nekoj zdrastven problem
Нејќам да сум зависник бееееееее![]()
plot twist: imas 9 godini .Не, никогаш во животот не сум се опијанила, зашто не пијам алкохол![]()
па ок јас си кажав за мене дека ми е грдо да гледам, тоа си е твое мислење....само не можам да сфатам што има толку симпатично за гледање пијана девојка која не знае кај тера, повраќа на секој ќош и секој може да си ја легне без проблем.Не сум јас таа на видеото. Иначе мене ич не ми е грдо пијана девојка. Баш ми е симпатично и смешно
Не ти иде сарказмот некако, а?Како бе мене не ме фаќа од четвртина кригла, вака цело буре мора да се испие :/
аиии вика дрога у сокчињата.. БАБО ТИ ЛИ СИ?!
Не ти иде сарказмот некако, а?