Пост на кој сте се изнасмеале

Чекај ја сеа не го разбирам Џонтра,што се сеќира толку ,а ја што да кажам:D.

Исти кур сме, ти па у ПП си му пишал, ептен си се распрашал, од каде зашто како те знае..
А јас фино лепо со тоа бедното смајли си прашав зошто (баш на мене ми го посветува 3000 пост! ) :facepalm::tapp:
barney-harakiri-o.gif

Аман бе луѓе, до толку не ви го има направено некој ова до сега? И до толку не ви се чинеше нелогично токму вас некој рандом лик од форум да го посветува неговото 3000то мислење? Јас го читав тоа мислење, без да видам што се случило па ме одведе на мојот профил на ФБ. После кога видов дека некој наседнале се згазив од смеење :pos:

Аман бе луѓе, до толку не ви го има направено некој ова до сега? И до толку не ви се чинеше нелогично токму вас некој рандом лик од форум да го посветува неговото 3000то мислење? Јас го читав тоа мислење, без да видам што се случило па ме одведе на мојот профил на ФБ. После кога видов дека некој наседнале се згазив од смеење :pos:

Аха! Вади се сега откако двајцава јунаци ги превзедоа сите прашалници закитени со извичници на свој грб од типот - Што!? Како!? Од каде јас!?, на половината што кликнаа на линкот а не ја знаеа заебанцијата, па по ПП или јавно му се обратија на Плух. Аха! :D

Аха! Вади се сега откако двајцава јунаци ги превзедоа сите прашалници закитени со извичници на свој грб од типот - Што!? Како!? Од каде јас!?, на половината што кликнаа на линкот а не ја знаеа заебанцијата, па по ПП или јавно му се обратија на Плух. Аха! :D

Имаше уште еден, само тој изгледа потонал во јавниот блам! :icon_lol:

Јас не читам на Драга кајгана ама ете џаоло ме натера да кликнам и оп јас, од каде јас тука и знаеш се вадам пијан бев тоа изговор ми е а стварно незнаев од каде јас тука :icon_lol: .

Јас не читам на Драга кајгана ама ете џаоло ме натера да кликнам и оп јас, од каде јас тука и знаеш се вадам пијан бев тоа изговор ми е а стварно незнаев од каде јас тука :icon_lol: .

Не читаш ти драга кајгана ама пишуваш понекош таму, мижиш дури скролаш на долу и на крај само го пишуваш мислењето, го испраќаш...кликаш долу десно она шо вика - "на врв" и бегаш од темата :icon_lol:

Не читаш ти драга кајгана ама пишуваш понекош таму, мижиш дури скролаш на долу и на крај само го пишуваш мислењето, го испраќаш...кликаш долу десно она шо вика - "на врв" и бегаш од темата :icon_lol:

Не мижам ама не манијачам таму нечии постови, ко шо ме манијачат мене жениве тука и понекој педер у пичку мајчину :icon_lol:.

Абе луѓе бе.. јас го знам одамна тоа, сегде го имам гледано/читано/кликано,
пак што дека ко вчера-завчера ко го постиравте тука ме стрефи удар,:icon_mrgr:
што се дешават кој зошто како.. па уште два три пати го исклучувам и кликам пак, за на сигурно да бидам :pos:

Иако профилот ми е стар, слабо сум на форум, ама оваа тема си ја следам последнава недела,
и тој пост ми дојде чуден (оти неповрзан некако, не го знаев муабетот) :icon_mrgr:
Ми требаше минута-две.. :tapp: :facepalm:

Абе види сеа ми дојде чудно мене,ама знаеш како е у 5 сат сабајле,а си викам некој ме дупчи,има да го јаде:pos::pos:.Искрено мислев дека е некој што ме знае лично па затоа.

Пример дека тревата е позелена на другата страна:

Пазете Саше политико да не ве фрли во депресија, кај мене му успеа. Го нарекуваат новинар, имаше своја емисија и земаше плата сигурно поголема од најголемата што сум ја земал јас, жена му има големи цицки а јас живеам со родителите...:(

:pos:

Малце постаро мислење. Тема

Уште на времето кога бевме средно во гим Никола Карев, типкава се симиња доле во бифето и му вика на тогаш вработениот: чичко Симе дај едно смоки еве ти 1 денар ќе ти дужам уште 9 :facepalm:

:pos:

Jaс одма му избришав едно мислење, да биде на 2.999. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom