Пост на кој сте се изнасмеале

Пример дека тревата е позелена на другата страна:

:pos:

Ако стегнам лајк тоа ќе му дојде како сам да сум се лајкнал!? :icon_lol: Иначе за тревата во право си :cautious:

Памтиш ти кога пиша за пола милениум? Епа сега двајца исто малку ги зезаат зошто паднаа на една финта. клик
леле, не ми го заборавивте тоа, а? :pos:
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 22:13 ---
Памтиш ти кога пиша за пола милениум? Епа сега двајца исто малку ги зезаат зошто паднаа на една финта. клик
оооо, ова со ФБ е поврзано? ха, немам ФБ :pos:

леле, не ми го заборавивте тоа, а? :pos:
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 22:13 ---

оооо, ова со ФБ е поврзано? ха, немам ФБ :pos:

Епа затоа не ти е јасно.

Има има, ама ова ти е легендарно, јас нема шанси да го заборавам, паѓав од смеа тогаш. :D
верувам! го лапнав до крај тогаш. дури неколку дена по тоа, седам со кајганџии и прераскажувам, ..... до WC трчаа да се измочат :pos:

Петиција за @kooperativa во панелот за старост на години да пишеш пола милениум :D
Замисли нешо вакво 500 години од Кооператива :D

Петиција за @kooperativa во панелот за старост на години да пишеш пола милениум :D
Замисли нешо вакво 500 години од Кооператива :D
одлична идеа (y) . само .... ај кажи ми како да стам ко ти што имаш "a wallflower" по ПП

Jaс одма му избришав едно мислење, да биде на 2.999. :гик:
да му направеше вака на Сусаро, не само што ќе те симнеа од функција, најверојатно и ќе те банираа

муебам... :D

Ио го симна, Ането ја сјеба, важната РХ тема ја сјеба...

:pos: Пар екселанс
Albafon je samo poqetak na ostfaruvanje na avtoktonite prava za site albanci! Dosta vishe albancite se robovi u Ballkanot! Od sega albancite treba SFE da imaat ETNIQKI POQITUVAQKO: albanski bollnici so samo albanski doktori i albanski pacijenti, (u Remedika i Sistina da nema nijeden, sfe u Prishtina da ide!), albanski struja shto qe go plaqa sekoj albanec ali profitata qe go ide u xhep samo na albanci, albanski vazduh shto qe go dishe samo albanci, albanski voda shto qe stfara otrov za nealbanci, albanski umus za cfeqe shto qe go raste samo u albanska bafqa, albanska svetlost za da gledash za oqi, albanski autobusi shto qe gi demolirat samo albanci, ali shtetata qe go plaqat samo albanci, za da bide airot samo albanski, i albanska deca shto lovat riba shto qe go ubivat samo albanci za xhabe u Bajram ili u Ramazan. Mene zhivotna zhelja mi je da ti gledam kako zhivejesh u jedna vakfa armonia kade shto SFE qe bide albansko (qak i kravite qe go mukat po albanski) i kade nikoj drug nema da zhiveje osfen puno albanci. A ja qe ti gledam u televizija i qe ti divim za lepota. Po, vëllai, pasha zotin!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom